Huset i melbourne Del 2Foto: Mari Eriksson


29 kommentarer:

Metteflette sa...

Åh herlighet, så vakkert!

Ljuvligt hemma sa...

Så underbart vackert & hemtrevligt!

Milly sa...

Næmmen så herlig! Ser utrolig koselig ut. Moro å kikke inn hos andre, ja...

Mia sa...

Så nydelige bilder - jeg får nesten litt "hjemme-lengsel". Min søster bor i Sydney, og jeg har besøkt henne fem ganger (og har stadig lyst å reise dit igjen...). Nydelige bilder av hjemmet ditt. Håper vi får se bilder av ditt nåværende hjem også! Koselig blogg du har, og hyggelig at du besøkte min også.

an angel at my table sa...

Tack för alla gulliga kommentarer. Det värmer.

iHanna sa...

otroligt fint hem! man blir ju avis!

systrarna sa...

jättefint :-)

anniche sa...

WOW, så lekkert! Skjønner at du lengter til det huset, men med en så bra stil som dette tipper jeg at ditt nåværende hjem er minst like lekkert!!!!

elin1976 sa...

Det var utrolig flott i huset. Liker stilen din. skjønner godt at du lengter.
Ha en fin kveld:o)

Caroline sa...

Vilka vackra foton! Underbart hem med så många second hand föremål. Tack för kommentaren i min blogg föresten. Det var en fin julmarknad i Steninge. Men bara hälften var hantverk och det övriga var julsaker från Sia och Duka så jag blev lite besviken eftersom jag kan hitta det här i U-a. Men det gav en försmak av julen i alla fall.

Johanna sa...

Åh det är ju så snyggt att jag blir alldeles sjuk! Blir väldigt nyfiken på nya huset som ni bor i nu. Får vi följa renoveringen?

an angel at my table sa...

Anniche: Du skulle se hur vi bor nu! Vi har flytt kartonger som dekorerar väggarna här i vår tillfälliga lägenhet. Vi flyttar till vårat nya hus först om en månad och då måste vi ytrenovera hela huset. Men snart... Jag längtar må ni tro.

Elin: Tack för kommentaren.

Caroline: Visst blir man besviken när det blir för kommersiellt. Man går ju på julmarknad för att titta på hantverk och inte på saker massproduserat från kina.

Johanna: Tack vad gullig du är. Jag har tänkt visa lite före och efter bilder på renoveringen bla. Samt visa mer allmäna "hemma hos" förstås men just nu har jag ingen inspiration att ta upp kameran. Men så fort jag kommer iordning kommer nog lusten tillbaka jag har 64 kubik loppis fynd på lager!

Linda sa...

Hejsan! Tack för kommentaren i min blogg. Oj vad himla fint ni hade det i Melbourne. Jag har varit där en gång och minns att de hade en pannkaksrestaurang... mums. Jag snodde menyn, den finns nånstans i mina kartonger. Pancake Parlour? Efter besöket i Australien bestämde jag mig för att resa tillbaka. Tyvärr har det inte blivit så. Det ska bli kul att följa renoveringen hemma hos er!

saravillfara sa...

Oj, oj, oj. Vilka fina bilder. Och vilket vackert hem. Som taget ur en tidning. Jag är verkligen jätteimponerad! Wow!!

Karna sa...

For et fantastiks fint og lyst hus dere hadde, kan ikke være lett å flytte fra dette....Kjempe gøy å se interiørbilder!!

Zassi sa...

Åååh vad fina bilder! Det är så roligt att du visar upp ditt gamla hem, förhoppning om att vi får se bilder från ditt kommande hem oxå :-)
Såå spännande! Jag skulle oxå vilja ta så fina bilder, men antingen är det jag eller kameran som är helt värdelös.. Vill så gärna att det ska vara kameran, men jag tror det är för mörkt att fota och jag lär mig aldrig alla finesser med porträtt och landskap.. Tjing//Z

Minna sa...

Som från en inredningstidning! Kan inte varit lätt att lämna det stället... Glädjer mig till att se hur ert nya hus blir!

an angel at my table sa...

Linda: Visst är melbourne fantastiskt och dom har verkligen hög klass på resaurangerna vart man än går får man jätte god mat. Du kommer nog åka tillbaka det hör jag.

Saravillfara: Kul att höra från någon som också tar jätte fina bilder som platsar i vilken inredningstidning som helst.

Karna: Jag trivdes verkligen jätte bra i australien men du vet när man bodde där längtade man ju till sverige och familjen och nu tvärtom. Gräset är alltid grönare...

zassi: Tack vad gulligt sagt. Mer bilder kommer. Tror säker att du får till det med kameran.

Minna: Tack för den fina komplimangen.

Emma sa...

Wow Mari!! Jag blir lika betagen denna gång av Melbourne del 2! Bilderna är så vackert tagna och inredningen är väldigt personlig. Det ser ut att finnas en tanke bakom varje föremål. Som ur ett inredningsmagasin! Är så nyfiken på ditt nya funkishus! Ska bli kul med bilder där ifrån senare!

For the love of country sa...

Vilken söt spis! Och skafferiet ser härligt ut. Och Björne är med på en bild igen, hihhi. :)

I min vackra värld sa...

Urtjusiga bilder från ditt hem i Australien! Förstår att du blir sentimental av att titta på dem.
Många detaljer i ditt hem som jag gillar :-).

Anna sa...

Hej! Tack för mailet! Vad roligt att du och jag har samma mål, och vilka underbara bilder du tagit från huset i Australien.

Snuffie sa...

Helt underbart hem ni hade.. Ljuvliga bilder. som alla andra väntar man på att få se lite från erat nya hus.. Ha en underbar dag!

Vicke sa...

Vilka vackra bilder från ett vackert och personligt hem:) Svenska Björne i Melbourne, härligt!

Yvonne sa...

LOVE this house very inspirational. Thanks so much for posting these beautiful images.

Nina sa...

Åh, vad fint ni bodde. Nu blir jag ju nyfiken på hur ni bor nu. :)

an angel at my table sa...

Tack alla ni som lämnar så gulliga kommentarer.

Yvonne: I am very pleased that you like my home. Especially since your home is a great source of inspiration for me.

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇免費A片,AV女優,美女視訊,情色交友,色情網站,免費AV,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,成人影片,情色網A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖

Anonym sa...

情趣用品,情趣,情趣商品,自拍,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,H漫,A片,AV,AV女優,A漫,免費A片,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,SEX,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區A片,視訊聊天室,情色,AV,視訊交友網,情色視訊,成人,色情,做愛,免費A片,A片下載,色情影片,成人影片,SEX,情色電影,成人電影,UT聊天室,聊天室,免費視訊,做愛影片徵信社,徵信,抓 姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信,外遇,抓姦,尋人徵信社,徵信,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,外遇,抓姦,尋人

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...