Inspirerande mönster

Foto: Harlequin
Foto: St judes
Foto: St judes

Jag kan bli så inspirerad av mönster. På tyger, papper eller tapeter. Antingen till att göra kort, sy en kudde (det klarar även jag) i ett roligt tyg, inrednings detaljer eller för att slå in en present eller bok. Mina favoriter är 50-tals inspirerade mönster med vackra former i dova toner som blått och grått. Jag är även svag för glada 70-tals mönster i färgstark design. Man blir glad av att omge sig med vackra mönster helt enkelt. Print & Pattern är sidan där du verkligen kan frossa . Det är den talangfulla designern Angela Lewin som har gjort dom två nedersta hennes galleri kan ni se här.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefina bilder. Tack för alla ögon fröjder jag får av din blogg. kusinen från landet

elin1976 sa...

Hei på deg.
Velkommen som blogger.
Kommer tilbake hit for en titt:o)

Hulda sa...

Hei! Koselig blogg du har! Jeg kommer tilbake hit jeg også. Jeg likte tapetene, det er så stilig! Men, da vi skulle pusse opp fant jeg ingen fine tapeter med små blomster, som jeg hadde lyst på til soverommet. Håper det kommer mer av den typen også. Det er sant, man kan bruke tapeter til mye fint!

saravillfara sa...

Hennes mönster är fantastiska, jag har själv två kort av henne som jag tänker rama in :)
Och så förstår jag att ni nyss köpt hus, grattis!
Vad spännande, då kanske du bjuder på några bilder en vacker dag?

an angel at my table sa...

Saravillfara: Absolut kommer det bilder, men just nu känns det som om det kommer att dröja ett tag. Det är en hel del renovering att göra alla väggar och golv ska målas, några väggar att ta ner... osv. Därför tänkte jag först bjuda på bilder från vårat hus i melbourne.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...