Nya husetFoto: Mari Eriksson


Äntligen var det så dax att flytta in i nya huset. På tisdag får vi nycklarna och på fredag flyttar vi in. Jag vill inte visa er dom deprimerande bilderna hur det ser ut nu utan dom visar jag allt eftersom att rummen blir klara. Klassiska före och efter bilder.
Så idag visar jag en bild på min växande samling inslagspapper. Vackert samlade i en tunna som jag hittade vid vägkanten på "collection day". I australien har dom inte som vi, sopstationer där man slänger sina grovsopor utan man ställer ut dom vid vägkanten utan för sitt hus (alla bor i hus). Sedan hämtas det på en speciell dag. Så du kan tänka dig vilket paradis för en som älskar gamla grejor det var bara att köra runt och titta vad man ville ha, parkera bilen och lasta in i bakluckan. Jag kände mig som ett barn i en godisaffär. Jag hittade några fynd bla stolar till köket men mest var det gamla färgburkar och skräp men ni förstår potentialen.

19 kommentarer:

Annika sa...

Oj, va kul det låter. Jag skulle åxå älska att åka runt å kolla in gamla grejer. Önskar att det kunde vara så här åxå :)

Roomservice sa...

Vilka vackra bilder du tagit på ditt barn. Att jag missat din blogg? Den är ju väldigt fin :)

Vad synd att ni inte hittade hus här i Eskilstuna - jagtrivs oerhört bra.
Kram Helena

Karna sa...

Søy gøy, er jo rene skattejakten hver gang det er søppeltømming da...

Denne var jo kjempe fin!

Gattis med nytt hus, så spennende, gleder meg veeeeldig til å se før -og etterbilder!

Ha en fin søndag!

Mia sa...

Så spennende å ta over deres nye hus snart. Det blir litt av en innledning til julen! Jeg også gleder meg veldig til bildene du etterhvert skal vise fram av rummene. Vilken koselig - men arbeidsom - tid dere har foran dere.

Anonym sa...

Lycka till med huset Hoppas vi får se dina underbara bilder

malla sa...

Har hört talas om sådana dagar! Låter kul! Vad skönt att det inte bara är jag som samlar på inslagningspapper! :) det finns ju så mycket fint!!

Ser oxå fram mot bilder! Det är så kul att följa renoveringar.

Bettina sa...

Åh, kul med presentpappersamlingen. Jättedekorativt i sig själv, ju, sån vill jag också ha! ;)

Grattis till nya huset, btw.

/Bettina

Lisen sa...

Lycka till med flytten!! Jag samlar också på presentpapper, och på något sätt vill jag ha nya rullar så fort det är dags att slå in paket...därför växer samlingen stadigt. Maken fattaringenting... Och köper jag enstaka vackra ark så köper jag för säkerhetsskull 2...så jag kan ha kvar 1. I år har jag lyxat till det och köpt några superfina ark i butiken Ljunggrens papper i Gamla Stan. Dyrt...men såå vackert.

Linda sa...

Lycka till med flytten! Du har en arbetssam tid framför dig låter det som :-) Vi har "collection day" för tidningspapper och kläder, men jag lyckas ständigt glömma bort att ställa ut det jag har. Ha en fin andra advent!

Emma sa...

När vi bodde i Örebro hade vi vissa dagar då man kunde ställa ut grovsopor på gatan. Det var som du skrev ett paradis... bara åka omkring och leta efter härliga saker andra inte längre vill ha. Den vita byrån (bild finns på min blogg) hittade vi. Då var den röd och sliten, men med lite vit färg så blev den hur bra som helst!

Jag tillhör också den tydligen ganska stora skaran som älskar fint presentpapper. Jag köper fina rullar som jag nästan inte vill använda sedan : )

Lycka till med flytt och vad härligt med ett nytt hus! Så många idéer du måste ha och vilken härlig sak att se fram emot! Ska bli så roligt att se bilder där ifrån. Jag längtar!!
Kram Emma

I min vackra värld sa...

Vad spännande med ert hus, jag ser också fram emot dina bilder sen!

Hoppsan, jag har nog missat den där presentpappers-nojan. Jag försöker vara "duktig" och först använda slut på ett papper innan jag köper nytt. Inser nu vilken spänning jag går miste om!

Funderar ibland på när jag hör om folk som fyndat i containrar eller liknande, tycker lite att de väl skulle skämmas att rota så - men samtidigt är jag faktiskt avundsjuk!

an angel at my table sa...

Annika: Jag vet, det är en genialisk idé.

Roomservice: Kul att du hittat hit! Ännu roligare att du tyckte om min blogg. Det var några fantastiska hus i Eskilstuna till salu men dom var för dyra tyvärr.

Karna: Tack, bilder kommer jag hoppas själv om inte alltför länge. Nu ska här renoveras! Golvkillen kommer redan på fredag klockan 10. Ingen tid får gå förlorad.

Mia: Ett hus är en av dom bättre julklapparna man kan få.

Anonymous: Tack det kan behövas med allt jobb.

Malla: Spara på inslagspapper verkar vara lite av en folkrörelse och jag som också trodde jag var ensam.

Bettina: Tack, håller med det blir en fin prydnad i kontoret som man blir glad av.

Lisen: Jag skrattar när jag läser din kommentar för jag känner igen det så väl. Jag köper också två när jag behöver en och maken som står bakom och skakar på huvudet.
Ljunggrens papper = direkt livsfarlig för en shopaholic som som ensjälv.

Linda: Jag hoppas att det kommer att gå som en dans med renoveringen men man läser ju ständigt "horror stories" och så är killen i familjen snickare och dom har obegränsat med pengar... Vi får se!

Emma: Visst är det en super idé. Då kommer bordet eller fotöljen i någon lyckligs ägo istället för att brännas upp och bidra till växthuseffekten. Men det är sant vi har en stor secondhand marknad i sverige. Dom flesta ger till myrorna odyl. Men grejen är ju att det är gratis!

Min vackra: Man läser ofta i inredningstidningar om att folk gjort dom mest fantastiska fynd. När jag någonsin dryftar mig att titta ner i en container ligger det bara gipsskivor och en trasig toastol och hånler mot mig.

Lime sa...

Lycka till med flytt och renovering. Ser med spänning fram emot dina bilder. Jättekul att få följa renoveringen.

vicke sa...

Vad spännande med flytt och renovering av huset:) Kul , grattis! Ska bli spännande att föja älskar nämligen före och efter bilder.
Vi har också så att vi kan lämna sopor på det viset en gång om året men det blir mindre och mindre antal kollin vi får lämna.
Ett riktigt Mecka för "sakletare";)

For the love of country sa...

Jaa, varför kan det inte finnas här i Sverige? Men det är klart, man kan finna ett och annat i grovsopsrummet, folk ställer ner möbler där då och då. Mest fula grejer, men ibland så. :)

an angel at my table sa...

Lime: Tack.

Vicke: Vad roligt att ni har det systemet.God jakt lycka.

For the love: Måste erkänna att jag också slagit mina lovar i grovsopsrummet. Hi,hi nu kommer alla mina dåliga sidor upp. Hoppas inte min mamma läser just detta inlägg. Hon skulle få dondimpen.

Birgitta sa...

Åh, vilken mysig blogg du har och vilket fantastikt hem du visat upp! Mina förväntningar är höga inför det nya huset. Det ska bli otroligt kul att se hur ni inreder ert nya hem.
Mvh
Birgitta
www.lyckligagatans.blogg.se

fingerspitz sa...

Vad härligt och samtidigt lite jobbigt med flytt, det tar ju betydligt längre tid att komma i ordning än vad man tror men förhoppningsvis har man rolig under tiden.
Min pappersamling har jag i en gammal brandfiltstunna.

Anonym sa...

情趣用品,情趣,情趣用品,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...