ByggfabrikenFoto: Mari Eriksson


Förlåt mig om jag inte varit så flitig med att posta inlägg men hantverkarna har varit här sedan i måndags och det händer grejor. Vi har fullt upp med att hinna skaffa fram allt dom ska sätta upp. Hela huset är uppochner och överallt ligger det ett lätt lager byggdamm. Men jag är så lycklig, det gör ingenting.
Idag handlade vi det mesta till badrummet. Vi var bla annat på min nya favorit Byggfabriken. Tack Malla och Linnea P för tipset. Dom har lagt ut sin super fina katalog på nätet där man kan se hela deras sortiment. Dom har verkligen vinnlagt sig om att hitta nytillverkade saker till hemmet i gammal stil. Så att man kan minimera all ful plast, jag köpte bla lamphållare i bakelit till mina gammla lampor som jag ska renovera. Dom tillverkar även underbara kök.
Vi köpte också kakel både för vägg och golv idag. Det blev 15x15 vitt på väggarna och svart och vit rutigt på golvet. Toalett och handfat hittade vi begagnat på nackabyggnadsvård. Nu känns mitt nya badrum inom räckhåll. Jippee!
I morgon ska vi till stockholms renoveringsmecka Fredells i Sickla. Dom har allt mellan himmel och jord för hus och hem.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Vad ljuvligt det låter! Jag längtar så till den dagen jag köper hus :)

Karna sa...

Så kjekt at dere er startet! Er mye støv og styr når en holder på, men en har jo drømme huset i sikte også da... .)

Håper dere finner masse der dere skal i morgen, vi får vel snart se bilder av et ferdig bad?!

Ha en fin helg!

Pia sa...

Hej, det var en mysig "affär" du tipar om, önskar såååå att jag hade ett gammalt hus!!

hulukvarn sa...

Hej! Äntligen ett nytt inlägg, vad kul att renoveringen går framåt! Nacka byggnadsvård har mycket fint!

malla sa...

Å, vad bra att tipset var bra! :) Jag har bara varit "inne" i deras webbutik inte någon av deras riktiga!

Jag blir så sugen på att få ett eget hus att renovera när jag läser här! Iaf de roliga delarna med att leta saker och att renovering går framåt!

Fredells i Sickla ja - det har jag hört talas om genom vänner, tjejens bror bor precis brevid detta byggvaruhus och när de åker upp från Småland och hälsar på så får hennes man gå på Fredells i flera timmar!! Och han är överlycklig!! :D

Anonym sa...

Hei,

Ville bare si at jeg synes siden din inspirere meg !

Her er min blogg :
http://www.moderncountry.blogspot.com/

Linnea sa...

Har varit inne på hemsidan innan, men katalogen var verkligen jättefin! Jag avundas dig och alla dina husplaner, hantverkar-damm och annat till trots! ;-)

Tonje sa...

Hei=)
For en utrolig inspirerende og flott blogg du har,jeg har linket til deg,for jeg kommer til å besøke deg ofte.Dette er en ev mine favoritter=)
HA en flott uke!

Signe sa...

Vilken fin bild! läckert med den lila blomman mot tapeten...å fint å se lite bild i spegeln oxå

Anonym sa...

聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080中部人聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室情趣用品,情趣,情趣商品,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,做愛,寄情築園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,AIO,色情影片,情色網,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人文章,成人小說,成人電影,麗的色遊戲,自拍,A片,AV女優,AV,A漫,視訊交友網,視訊,視訊交友,免費視訊聊天室,免費視訊,視訊聊天,視訊聊天室,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,中古車,二手車

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...