Jakten på den perfekta kranen...
Idag var jag på Rivners. Jag blev lite besviken trodde att dom skulle ha mer begagnade grejor. Det var mest ofräsht 80-tal och hemska mdf skivor. Hittade inga gamla kranar eller tvättställ. Dom tog inte ens in 50-tals kök det lönades sig inte menade han jag pratade med. Näst på tur är magasin 3 i Bromma, Nacka-byggnadsvård samt miljöantiken i Ursvik.
Jag letar nämligen lite funkis handtag som dom har i nyproduktion. Samt att dom har ju så läckert sanitetsporslin.

Men min jakt på 50-tals kök går vidare! Men jag har fått det goda tipset av anna-bland blommor att bara ta underskåp från kvänum för att göra det lite billigare men jag vet då inte vad jag ska kombinera dom med. Jag behöver ju fler skåp. Har två fina gamla platsbyggda serverings skåp men dom är dessvärre inte så praktiska då dom inte rymmer särskilt mycket.
Jag fick iallafall med mig ett fönster som skall ersätta en dörr i hallen. Huset har nämligen varit två lägenheter en gång med två små hallar som resultat så nu ska vi göra om det till en stor hall. Renoverigen fortsätter...

Som ni ser har jag fått kök på hjärnan och illustrerar denna post med ett personligt kök från Danmark. Ett ljusblått kylskåp från Smeg har länge stått högt på önskelistan.

15 kommentarer:

mandi sa...

Helt underbart kök! Blir SÅ inspirerad. Jag skulle åxå vilja ha en smeg, bubblerosa har alltid varit favoirten men det går bra med vilken som =)

Birgitta sa...

Jaaaa... Mer Smeg till folket! Synd bara att de är så dyra de där kylskåpen ...
/Birgitta
http://lyckligagatans.blogg.se

Carina sa...

UUUUnderbara bilder

hulukvarn sa...

Vilka härliga bilder! Jag ville ha kylskåpet när vi renoverade men av utrymmesskäl blev det ett mer praktiskt! Drömma går ju!

malla sa...

Jag tror att just 50-talet är en bortglömd period när det gäller vissa byggnadsvård- & second handbutiker - de satsar mer på de äldre perioderna...

Du har väl varit inne å kollat på byggfabrikens sida? Om inte annat för inspiration - priserna på just kranar var inte sådär överkommligt! :)

http://www.byggfabriken.com/index.htm

Anonym sa...

Gysinge centrum för byggnadsvård

810 21 Gysinge

tel 0291-211 00

fax 0291-211 30

gysinge@gysinge.nu eller här ....


http://www.nackabyggnadsvard.se/


Nacka Byggnadsvård AB
Eknäsvägen 2
132 44 Saltsjö-Boo
Telefon: 08-55 66 09 99

Fax: 08-55 66 09 98
info@nackabyggnadsvard.se


eller kanskje du kan hitta nått här:-)Telefonnummer:
08-444 92 10

lycka till

hälsningar Monica http://minegeninredning.blogg.se

Anonym sa...

http://www.micodesigns.com/

eller kanskje här :-)

Inredningstokig själ sa...

Underbart, underbart kylskåp :-D Vill ha. . .helst i vitt. Har absolut ingen aning om vad dom kostar men säkert dyrt som *** så att inte "vanligt" yrkesfolk har råd att köpa :-(

Malin sa...

Vedum har också kök i 50-tals stil, tex Jenny...men det kanske är lite sent nu :)

Anna sa...

Hej, vilket fint kök. På vilken sida har du hittat bilden på köket. Precis denna stilen vill jag ha, kanske det finns fler bilder?

an angel at my table sa...

Anna: Hoppas att du läser detta under bilden står det foto: Bolig det kommer från deras hemsida. Dubbelklicka på bolig kommer du direkt dit!

Anna sa...

Tack, nu hittade jag sidan. Är du klar med ditt kök ännu? Kan vi inte få se bilder isåfall :)
Tack för din inspirerande blogg.
Hälsningar Anna

an angel at my table sa...

Anna: Jag har lagt ut bilder på mitt kök om du tittar på mina senaste inlägg. Som är det första du ser när man går in på min blogg så jag förstår inte riktigt hur du har hittat hit till detta gamla inlägg!
Hoppas du hittar det.
Kram Mari

http://angelattable.blogspot.com/

info sa...

Bagaren och Kocken säljer hela Smeg retroserie av kylskåp, frysar, diskmaskiner mm.
www.bagarenochkocken.se. Fri frakt till hela Sverige, Butik i Göteborg

Anonym sa...

情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣商品,中古車,二手車,情色小說,色情,情色視訊,寄情築園小遊戲,AIO交友愛情館,色情遊戲,情色交友,嘟嘟情人色網,言情小說,一葉情貼圖片區,情色論壇,色情影片,情色網,色情漫畫,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,視訊聊天室,080聊天室,視訊聊天,美女交友,視訊做愛,情色視訊,免費視訊A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人光碟

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...