Nästa projekt
Denna bild jag rivit ur någon inredningstidning och det är den som är inspirationen till mitt nya kök. Detta kök är så otroligt snyggt. Ni får ursäkta kvaliteten då jag fotat av urklippet.
Nästa projekt är att få ta tag på en ritning eller en mer detaljerad bild på en sådan här öppen hylla. Jag har tänkt att fixa alla delar själv som krokar och hyllplan sedan låta snickarna sätta ihop den. Är det någon som har sett en snygg variant med två hyllor. Jag behöver tips. Den ska sitta som på bilden precis ovanför diskbänken.

Jag vill hälsa ännu en nykomlig till bloggvärlden välkommen. Huset fullt kallar hon sig. Hon finner tid till att blogga mellan storkok och snortork. Tyckte det lät så kul, man är ju själv mor som torkar mycket snor.
Uppdatering: Oj, jag glömde nästan. Jag måste även tipsa om en tjej som har ett otroligt vackert hem . Ljust och lantligt med underbara inredningsdetaljer från förra seklet. Besök Jenny och njut.

15 kommentarer:

I min vackra värld sa...

Jättefin bild, tycker jag känner igen den från nånstans. Kommer nog ihåg den för att såna köksluckor är mina favoritluckor!
Men tyvärr kan jag nog inte hjälpa dig med hyllorna... Lycka till, igen! :-)

an angel at my table sa...

Min vackra: Detta hem har varit med i många tidningar. Dom har gjort om en skola och dom har gjort ett fantastiskt jobb. Hela huset är underbart.Skåpsluckorna är också mina favoriter.

malla sa...

Den såg ju inte så avancerad ut - hitta en bra snickare bara och visa bilden så kan han nog fixa det, även med fler hyllor. Frågan är väl hur konsollerna ser ut? Men de kanske syns på ngn annan bild från köket! :)

an angel at my table sa...

Malla: Nej, det just det hur konsollerna ser ut som vore intressant att veta. Man vill ha dom så deskreta som möjligt men ändå dekorativa. Men en enkel böj går väl bra antar jag.

saravillfara sa...

Vad bra att utgå från en bild som man gillar!
Med hjälp av denna kommer du säkert att få en minst lika fin själv, lycka till!

Karna sa...

Utrlig fin hylle, har sett mange slike på bilde, men kan ikke huske å ha sett tegninger av slike....skal holde utkikk!

Jenny sa...

Vill bara tacka för alla fina kommentarer på min blogg! Kram Jenny

jennyshemochharmoni.blogg.se

molly's heaven sa...

Kjempeflott bilde...det blir spennende å se resultatet...min mann er snekker, så jeg hadde fått han til å lage det;) Nå har jeg bilder av dusjen på bloggen min...kanskje ikke like fin som din...men du kan jo ta en titt...de er fra Westerberg...Ha en fin søndag!

Anna sa...

Jag är kanske inte riktigt med på vad du vill..men om du vill ha en hylla utan konsoler..då sätter man upp dom innan man sätter upp gipsskivorna på väggen..eller så gör man som med ikeas hylla lack (tror att den heter så) med ett järn fäste. Men ikeas hylla är inget för ett kök..den håller inte. Väldigt vackert kök iallafall!!;)
blandblommoroblad

For the love of country sa...

Ja det är så himla fint det huset. Tror också den är lättast att bygga själv?

an angel at my table sa...

Saravillfara: Jag hoppas det iallafall.

Karna: Tack för det.

Jenny: Det är du värd. Ditt hus är helt fantastiskt.

Molly: Supersnyggt badrum du har inrett. Det golvet ska vi också ha. Jag hade också velat ha toan med cisternen på väggen men det var även för dyrt för oss. Ursnygg dusch blandare med det vackra kakelet.

Anna: Det är konsollerna jag är osäker på. Vill ha dom så diskrerta
som möjligt. Men jag hittar nog på något.

Love of country: Visst har dom ett vackert hem!

hulukvarn sa...

Köket är riktigt fint, jag tycker att det känns lite engelskt kanske.. lycka till i alla fall..

Zassi sa...

Så påhittig som du är så finner du nog en smart lösning :)
Huset fullt har jag aldrig hälsat på, men det var ett bra tips. Tack för det! Och Jenny har jag ju hittat till tidigare =)
Roligt att det går framåt för er!
Tjing//Z

Zassi sa...

Fast det gick inte att lämna kommentarer hos "Huset fullt" - hon läser säkert hos dig så hon ser det här...
Jättefina bilder på sitt hem visar hon =)
Tjing//Z

mymolly sa...

oj vad fint, det där blir inspration till köket som ska renoveras på landet i sommar. Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...