Uppdatering

Foto:BeckerNu är det bestämt det blir gjutjärnsbadkar i badrummet. Tänkte länge kakla in ett enkelt badkar men har nu fallit till föga för gjutjärnskarets läckra formspråk. Jag har ett badkar som länge stått hemma hos mina föräldrar. Köpte det säkert för 5 år sedan långt innan jag hade hus. En kompis hade ett rivningskontrakt och när lägenheterna i fastigheten skulle renoveras var jag framme. Det gäller att vara förutseende. Nu kan jag äntligen få användning för alla saker jag samlat på mig under åren. Tack mamma och pappa för att ni står ut med alla mina nycker. Köksluckorna jag ska använda till köket köpte jag samtidigt.

Badrummets stil känns som att jag har kontroll över men köket ter sig fortfarande ganska vagt. Jag har gjort lite vågade beslut. Blandar inredning från fyra olika kök och är rädd att det inte blir en helhet och att det inte kommer att passa ihop. Det är väldigt svårt att visualisera hur det kommer att se ut.

Har hittat ett gammalt element på byggantiken i Sundbyberg som får sin plats bredvid karet. Nu händer saker i rasande fart om två-tre veckor ungefär har vi ett nytt kök och badrum. Känns fortfarande overkligt.


10 kommentarer:

Zassi sa...

Spännande! Förhoppningsvis får vi ta del av resultatet oxå :)
Lycka till med fortsatt renoverande...

Johanna sa...

Jag är riktigt nyfiken på hur köket kommer att bli, det är kul att få följa era renoveringsplaner. Och tre veckor kvar till kök och badrum låter ju inte så farligt även om det är jobbigt när man är mitt i det.

molly's heaven sa...

Åh, det blir så spennende å se sluttresultatet...jeg liker veldig godt når man blander forskjellige kjøkkentyper, og det er jo brukt mye, ute i den store verden! All lykke til deg;)

Tonje sa...

Så spennende det vlir å følge meg på fortsettelsen=) Det blir sikkert kjempe fint=)

hulukvarn sa...

Ser fram emot bilderna på ert badkar och badrum! Lycka till!

Karna sa...

Hadde helt klart satt inn et støpejerns kar hadde jeg hatt valget, tror det kommer til å bli kjempe fint!

Kjøkkenet ditt kommer sikkert til å bli fint, når alle delene er på plass og blitt malt, er jo hele sjarmen det at du har funnet litt her og litt der...

Gleder meg til å se om tid og stunder...

Pernilla sa...

Låter väldigt spännande! Ska bli roligt och få se bilder sedan på ditt nya kök! För du måste lägga ut bilder förstår du!! :D

Mia sa...

Ja, her går det unna! Jeg synes at to til tre uker er fantastisk fort. Og så spennende det høres ut da. Jeg hadde også valgt støpejernsbadekaret, hvis jeg hadde muligheten. Jeg har hatt det i en tidligere bolig, og må si at det er ingenting som slår de gamle, dype badekarene, hvor du kan virkelig synke ned i det varme vannet - og så holder de på varmen mye bedre også.

molly's heaven sa...

Akkurat sånn dusj har jeg;)

Classic style in city sa...

ja den som spar han har ..heter det..bra att samla bara man har plats man vet som sagt aldrig. trevlig sida du har.. har kollat runt lite, sett ditt namn på dom flesta sidor..så tänkte att jag måste nu kolla innehållet.Å jag e nöjd *ler* kram på dej..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...