Corners of my home


Foto: Mari Eriksson

Här kommer lite mer bilder från mitt hem som fortfarande inte är helt möblerat och färdigt. Det har varit mycket nu med jobb och besök. Det är fortfarande lite målning kvar en garderob uppe, källartrappen och två möbler som ska målas. Jag har precis köpt färg på Byggfabriken, av dom jag har blivit övertygad om linoljefärgens kvaliteter. Så nu behåller jag ett skåp som jag tänkt sälja och målar det istället. Bilden visar vårt kontor som det ser ut när jag bara slängt upp allting ur kartongerna. Jag är väldigt glad att jag hittade en gammal skolkarta över australien som sitter från uppe som ett minne av vår tid där. Märk även en gammal kabinväska från Australien Pacific Tours.

15 kommentarer:

Jennyshemochharmoni sa...

Vad fint du har! Måste vara jätteskoj att ha minnen kvar från Australien! Låter som om ni har kommit rätt långt ändå i och är i slutet på renoveringen- skönt för er! Jag ser fram emot mer bilder från dig :) Ha en bra torsdag!

Johanna sa...

Åh gamla omklädningsskåp, det skulle jag också vilka ha. Jag hittade några väldigt billigt på loppis en gång, men just du hade vi varken plats för dem eller möjlighet att ta med dem hem. Trist.

Härligt kontor förresten, även om ni inte är klara så verkar ni ändå ha hunnit en hel del.

an angel at my table sa...

Tack vad gulliga ni är men ni ska veta att bakom kameran trängs förfarande kartongerna.

Anna-Lena sa...

Sånt omklädningsskåp vill jag ha! Har sett en variant hos en förening i stan. Men med 12 småskåp. Skulle vara SÅ praktiskt o snyggt vitlackat i mitt badrum!

Pia..... sa...

okej orning och reda hos dej ser jag...de skåpen skulle allt jag behöva ha tror jag ..så det blev lite ordning på mina hobbysaker...scrapbooking..

Karna sa...

Slike gamle skoleplansjer har jeg vært på jakt etter en stund, er jo så fine. Ekstra flott for dere at dere har over Australia, siden dere bodde der. Flott krok du har laget deg, sikker godt for dere å begynne å komme i orden...

God helg!

Signe sa...

Härligt med minnen!
Ha en fin helg! :)

malla sa...

nice väska, säger en väskfanatiker som jag. Mest för att alla andra redan kommenterat skåpet! :) Men jag hade inte tackat nej till en sån fin väska, letar febrilt efter en SAS-variant - men ingen tur ännu.

Anna sa...

Härligt inspirerande blogg! Ni har så fint! Ert badrum är helt ljuvligt!

Och bilderna från ert hus i Melbourne - så snyggt!

:)Anna

snusanna sa...

Sannerligen, linoljefärg är det enda rätta, säger en sann husräddarentusiast (med vissa bakåtsträvande tendenser)! Man kan bestämma täckningsförmågan helt själv, trixa med pigment och så luktar det ju riktig färg, dessutom! Ett plus i kanten är att vanlig grön såpa kan användas som rengöringsmedel både av fingrar och penslar, vilket känns snällt mot miljön. Heja, heja!

Mia sa...

Vad snyggt med de där skåpen, annorlunda men supersnyggt!

Lotten sa...

Precis sådana skåp har jag tittat på till vår hall - Dom är superhäftiga! Tyvärr sa gubben tvärnej till sådana skåp =(

Jättefin hörna på bilden!

Spets och snor sa...

Var i austrlien bodde ni? Har rest runt i Australien för några år sedan...

an angel at my table sa...

Spets och snor: Vi bodde i Melborne. Har du sett mina bilder från vårt hem i australien? Titta i mina tidigare blogg inlägg.

Anonym sa...

Hi

I come from Australia and just wanted to tell you I love your blog.

Kerry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...