Min sida av sängen


Foto: Mari Eriksson


Här i har jag alla mina trädgårdstidningar som jag läser innan jag somnar. Jag har mycket drömmar just nu men det måste nog ligga på is ett tag så att vi får hämta oss ekonomiskt från renoveringen. Men drömma är ju gratis.

18 kommentarer:

pernilla sa...

mycket fin lampa:)

Yvonne sa...

Oh it's really perfect. I love all the white and it's simplicity!

Anonym sa...

Vad du alltid har så fina bilder! Är du fotoproffs eller? Jag får aldrig till ljuset på mina. lampan är skitsnygg!

Lotten sa...

Jättefint! Harmoniskt med allt det vita.... underbar bild!

Elinsstuga sa...

Hej! Vilken jättetrevlig sida med många fina bilder. Själv är jag relativt ny i bloggandet och har börjat föra torpdagbok. Tittar runt lite på nätet för att hämta inspiration! Glad Påsk från Ankan

Lella sa...

Ja det är tur att drömmar är gratis! Tycker att det är härligt att få drömma och längta lite ibland, man hinner ibland komma fram till helt nya lösningar när man fått lite tid att fundera.
Gillar det fina fotot? som står på sängbordet.
Tjing

Minne sa...

Verkligen tur att drömmar är gratis! Så mycket man drömmer om sitt hem och sin trädgård. Jättefina bilder du alltid visar!

fingerspitz sa...

Visst är livet mycket tråkigare utan drömmar, det är ju de som driver framåt. Sen borde du ju drömma riktigt fina riktiga drömmar i sköna sovrummet...

Lime sa...

Ser häärligt ut och visst är det tur att det är gratis att drömma. Vore det inte gratis hade jag varit utblottad vid det här laget :-)

Linda V sa...

Härligt med trädgårdsdrömmar! Men visst är det första sommaren i huset? Då kan det ju dyka upp en massa överraskningar som ni inte vet om. Du behöver inte göra så mycket. Rensa ogräs kan man ju iofs göra och det är gratis!

hulukvarn sa...

Vad kul!! jag gör precis samma sak!! drömmer om en vacker trädgård... kan man inte få se lite bilder från er??

vänliga hälsningar Hanna

En helt vanlig tjej sa...

Så du ligger också och tittar i trädgårdstidningar (och heminredningstidningar) innan du somnar... hi hi !

Vilket vackert skåp du har målat (förra inläget) och jag tyckte det blev så fint när du bara har vitt och glas i skåpet. Mycket enhetligt och fint. Själv strävar jag också efter att få det så i mitt skärgådshus just nu.

Kram Kram

Jenny sa...

Härlig bild som vanligt!:) Ibland måste man väl vänta på att få genomföra sina drömmar även om man känner att man helst skulle vilja att ALLT händer NU. Jag känner igen mig som vanligt i din blogg :) KRAM

Lensom sa...

Synes dine bilder av hjemmet ditt er så vakre. Derfor er jeg innom her nå og da for å hente inspirasjon til å starte oppussing og maling i mitt eget :) Ønsker deg ei flott uke *klem*

Mia sa...

Åh, vilken fin lampa! Är den gammal eller finns det möjlighet för mig att hitta en likadan nånstans? Tack för inspirationen!

Lallis sa...

Åhhhh...jag drömmer också! Trädgården är ju så förändelig och man kan göra så mycket "kuligt":)
Ha en fin helg.
Kram Lallis

Ingela sa...

helt underbart hem......längntar tills vi kommit så långt! (pust), jag har nog blivit helt "såld" på denna underbara vita stil med dessa gamla möbler med lite nytt osv.

Mrs_Oom sa...

Mm så fint nattduksbord! Härligt vitt! Precis som jag vill ha det! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...