Pyssel i påskFoto:Mari Eriksson

Jag har haft en underbar påsk med min underbara familj. Mycket mat, skratt och tokiga upptåg. Vi fick ju snö så vi var i pulka backen och naturligtvis den traditionella rappakaljan jag pratat om tidigare. Vi hade bara en latinos med oss denna gång, min fransman, så det gick bra.
En av dagarna pysslade vi i tre timmar. Vi var 6 tjejer mellan 9 och 65 år. Du ser lite av resultatet här ovan. Den med text har syrran gjort och dom med blommorna har jag själv skapat. Det högra kortet har jag gjort av pressade tusenskönor som växte i min trädgård i Melbourne.
Anslagstavlan har jag gjort själv efter inspiration av Cathy på bloggen "Simple Things".
Hittade en gammal ram på loppis som jag målade vit. Sedan köpte jag även en gammal ful anslagstavla som också fick sig ett lager vit färg, skar ut en bit och satt in den i ramen.
I eftermiddag ska jag åka till Danmark tillsammans med Johanna " Vintage" och Marie "Min lilla veranda" ni kan bara tänka er vad kul vi ska ha. Danmark är ju lite av ett Mecka för oss vit älskande inrednings bloggare. Jag har inte varit i Köpenhamn med likasinnade innan så det ska bli så kul!! Jag har laddat plånboken för jag är övertygad att det kommer att följa med ett och annat med hem.

Bloggträff i Stockholm för alla intresserade bloggare!

Visst är det dags för en träff för oss som bor runt Stockholm. Jag och Caroline från bloggen Evelinas hus kommer att vara där, hoppas att det är fler som vill komma.

Plats: Rosendals Trädgård på Djurgården
Datum: 25/5
Tid: kl 13:00
Har du lust att komma? Skicka då ett mail till Caroline carro@spray.se så kan vi boka långbord. Självklart är alla som inte bor nära Stockholm också välkomna.


I had an amazing easter. My whole family came for the holliday. We were 16 at the most and we ate good food, played games, had a treasure hunt for the easter eggs filled with sweets. We also spent 3 hours crafting us women. You can see the cards me and my sister made.
We also got snow so all of us spent a day in the slopes. Iam going to go to Denmark for a few days with my friends "Johanna Vintage" och " Min lilla veranda". We are also planing for a blogmeeting in stockholm at the end of may. Everybody is welcome maybe we have some friends from abroad that will join us? Mail caroline at carro@spray.se in that case.

14 kommentarer:

Lila`s bloggvärld sa...

Spännande med bloggträff!!!

Kramisar Lila

Randi sa...

Att kreativiteten har blomstrat hos er i påsk kan man inte missa ...*ler*
Tänk så mysigt med blogg-träff och på mitt gamla favvo-place. Jag gick var dag förbi där med min vovve och stannade till förstås när det var öppet. Nu måste jag fösöka organisera så jag kan åka upp då!!!
Kram Randi

Sanctuary sa...

Such beautiful images, once again. I love the notice board, great idea! I hope you have a wonderful time in Denmark, can't wait for you to share some pictures :)

Duvan sa...

Vilken fin blogg:) Kommer definitivt att fortsätta läsa. Hittade hit idag via bloggkommentatorerna:)

Inredningsgalen sa...

Den iden tror jag att jag snor ifrån dig!!!

pudelflicka sa...

Vackra bilder !
Hedvig

Yvonne sa...

I'd love to meet up but I think I can't make it in May. But will I have a range-check for when I move to Sweden. I'd love to meet with you :) Have fun in Denmark!!

Mamma Millan sa...

Underbara bilder,,,underbar blogg!!!!

såååå kul med bloggträffen ju...synd man bor sååå låångt bort bara!!!

kram millan!!!

Hannas form sa...

Hallå där!

Danmark...såååå underbart..och med dom tjejerna..lite avis blir man ju. HOPPAS att ni har det roligt och blir riktigt inspirerande!

Vad fina bilder...igen...och jag liksom Inredningsgalen tar gärna iden..anslagstavlan var ju superfin!

KRAM
Hanna

VAD ROLIGT MED BLOGGTRÄFF!!

HURRA!

ColonialEast sa...

Hoppas ni får en trevlig vistelse i Danmark! Har varit inne och kikat på din blogg några gånger men vet inte om jag skrivit något tidigare. Ville i alla fall säga att jag tycker du har en jättehärlig och inspirerande blogg. Mycket vackra saker och bilder. Jättefin anslagstavla!

Designdrömmar sa...

Hej!
Vad roligt med en bloggträff, jag önskar att jag kunde komma men är bortrest den helgen. Hoppas på fler chanser. Tack för en jätteinspirerande blogg.

Mvh Åsa/Designdrömmar

Anonym sa...

Åh, vad kul med en Danmarksresa, det var ett tag sen jag var där, men jag skulle shoppa ihjäl mig så det är nog lika bra att jag inte far dit, tror jag. En blogträff hade varit jättekul och jag är faktiskt i Sthlm under den tiden så om det passar så ska jag försöka att komma, jag har ju bott i hufvudstaden, men aldrig lyckats pallra mig ut till Rosendal, skäms på mig. Din lilla anslagstavla är jättesöt och erat pyssel blev ju lika fint. Jag har en grej för bokstäver just nu så den tyckte jag var extra fin!

Lantlivs Anna sa...

Bloggträff!!? Men oj vad kul! Ska genast kolla i almenackan du!

karina sa...

Great Blog!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...