Hjälp mig snälla....Foto: Mari Eriksson
Styling : Helena SkarpAlla mina SÖTA RARA läsare nu händer det saker. För Er som har läst om min kamp för drömhuset och stöttat mig i detta vill jag bara säga ett enormt STORT tack. Det har känts fantastiskt att få det stödet. Det är tack vare alla Era positiva tankar som det nu är på väg att lösa sig för mig!!! Det är nästan som jag börjat tro på ödet. Jag kan inte säga mer då inget ännu är säkert men det ser ljust ut. Men så fort jag vet mer lovar jag att berätta om det. Om önskedrömmen slår in skall ni även få se bilder...

Allt gott

Mari68 kommentarer:

Loppe sa...

Uschj !!

Om jeg bare boede i Sverige.. sååå...

Kåber alt det bedste for jer !!!

Kram
Loppe

Camilla sa...

Usch vad tråkigt och dåligt skött!!
Men jag skulle nog vara föriktig om jag vore er, vill ni flytta till ett hus som debatten är infekterad kring? Om de andra köparna är från byn har de nog många på sin sida och då kan det ju bli riktigt jobbigt för er att bo där. (har varit i en liknande sits en gång i tiden då vi köpte en gammal lanthandel i en by)

Lycka till hur som helst!
Mvh Camilla

Anonym sa...

Først må jeg bare si at jeg ELSKER bildene dine og har håpet i lang tid at det skulle komme nye innlegg fra deg. Da jeg i dag så at du igjen har skrevet noe på bloggen kan du tro jeg ble glad. Men da jeg leste innlegget ditt ble jeg så trist! Jeg forstår veldig godt hvordan du må ha det akkurat nå. Det må være helt forferdelig å endelig ha funnet drømmehuset sitt, for så gå å vente i spenning, planlegge og drømme og så vinne budrunden for plutselig å miste hele huset igjen... Jeg har ikke ord. Jeg ble så opprørt da jeg leste dette at jeg skrev en støttemail for deg, selv om jeg ikke en gang bor i Sverige... Jeg krysser fingrene for deg og håper virkelig at det ordner seg og at det hele ender med at du til slutt blir den rettmessige eier av huset...

Lykke til!!!

Made in Persbo...Carina sa...

Håller tummarna för att det ordnar sig till slut för er med huset ändå. Förstår att det måste kännas fruktansvärt just nu.
Jag ger dig mitt stöd och hoppas att det gör skillnad.
Grattis till giftermålet!

Varma kramar
Carina

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Hej!
Ni har mitt fulla stöd, detta var det värsta jag hört!!!
Jag har mailat mitt stöd!

Grattis till giftermålet!

kram & styrkestrålar!
nina

Jenni sa...

Hi Mari~

Oh, I so hope you get the house! I do not speak Swedish~ if I write, would it help you as it would be in English? You would definitely be the best family to buy the house; I know this because I have seen pictures of your home on this blog, and it is just beautiful!

Also, if you have a chance, let me know if you would mind me doing a feature on your photography, as well as your blog! I know every one would love to know about it, and would enjoy seeing your work.

I hope you have a good night~
Jenni

Coolaannna sa...

Du..jag förstår dig precis. För 9 år sedan hände det oss ookså fast i Öxabäck, Marks kommun. Vi bodde grannar med prästgården som skulle säljas. Vårt bud blev det högsta men något hände och en kvinna som var uppvuxen i Öxabäck men som hade flyttat därifrån i unga år fick köpa det. Paret var i 50-årsåldern med inga barn. Vi är inte från Öxabäck någon av oss men jag hade då bott där i 10 år och min man i 20. Dessvärre ansågs vi inte vara !"äkta" öxabäcksbor...det är man först när det finns generationer bakåt.

Hur som helst vi gick ur kyrkan och det var sånt mygel att vi blev kallade till mäklaren tillsammans med kyrkorådet.

Jag kommer att maila in ditt brev och hoppas att ni får ert drömhus! Vi flyttade så småningom från Öxabäck och livet är mycket bättre nu!

Kram Anna

Vackra Vita Ting sa...

Ni har mitt stöd!
Jag har skickat ett mail och hoppas att många gör det. De måste ju inse att det inte får gå till så här:(

Håller alla tummar och tår.
Stå på er!!

Grattis till giftermålet!

Kram
Paula

kjersti sa...

Kjære Mari...,
Det der er faktisk det værste jeg har hørt!!! Kan man virkelig lure og utnytte mennesker på den måten...??
Jeg begynner faktisk å gråte på dine vegne, her jeg sitter, og det nettopp, fordi jeg og min samboer har vært i en lignende situasjon med vårt eget hus.
Vi kjøpte huset til hans mormor, sommeren for 4 år siden. Alt gikk gjennom advokat, da hun ikke trengte å legge huset ut på markedet. Dette skjedde så plutselig, så vi solgte den fine byleiligheten vi nylig hadde flyttet inn i etter 1 år med oppussing, og flyttet inn hos mine svigerforeldre. Vi startet oppussingen den høsten, og våren etter (vi hadde ennå ikke flyttet inn), etter mange timer med hardt arbeid, for ikke å snakke om alle pengene vi hadde investert i renoveringen, får vi et enklet brev i posten, der det står at grunneierene av tomten huset står på, vil ta tilbake hele huset, og vi må fjerne alle eiendeler innen ÉN måned...! Min verden raste sammen, jeg begynte å skjelve, og jeg gråt og gråt...
Hvordan kan de gjøre sånt, tenkte jeg....??? Så viser det seg at grunneiere, ved salg, har 6 mnd. på seg til å bestemme om DE vil ha huset, fremfor de som har vunnnet budrunden?!?!?! Ikke visste vi dette, og hvorfor ikke si fra med en gang, og ikke 6 mnd senere! Det ble mye frem og tilbake med advokat, dette skulle jo være vår fremtid sammen...! Etter uker i uvisshet, fantes det utrolig nok en regel som reddet oss. I og med at min samboer var livsarving av hun vi kjøpte huset av, hadde vi visst fortrinssrett! Men det fant vi ut, kun takket være en flink advokat. Hadde hvem som helst andre kjøpt huset, hadde de rett og slett blitt kastet ut på bar bakke, og all oppussing hadde kommet grunneierene til gode...
Dette ble mye tekst, Mari, men som du sikkert skjønner, så har jeg vært i en lignende situasjon som deg, og det unner jeg absolutt ingen...!

Jeg vil bidra i deres kamp for drømmehuset, med det lille jeg kan. Jeg er overbevist om at dere er de beste eierene dette huset kunne fått:)
Jeg sender all min styrke og støttende tanker til dere....

God klem fra
Kjersti

Drömmar och Lycka sa...

Det gör mig ont att läsa hur du blivit behandlad. Självklart kommer jag att maila och ge dig mitt stöd. Ingen ska behöva gå igenom de du och din familj precis gjort.

Grattis till giftermålet! kram Linnéa

anna sa...

Hej!
vad ledsen jag blir när jag läser ditt mail!
Om ett hus läggs ut till föräljning måste ju vem som helst ha rätt att köpa det.Otroligt tråkigt sätt det här som politikerna har använt sig av!

Hoppas att de kommer underfund att de gjort fel.

har mailat mitt stöd för er.

Nu håller vi tummarna !
Kram Anna Mylovelythings

Sofia sa...

Jag förstår att ni är ledsna. Så tråkigt att råka ut för detta. Men det är ju så i alla husförsäljningar att säljaren får välja vilken köpare den vill. Alltså är det alltid en risk man får ta.

Jag skulle akta mig för att flytta dit om det är en konflikt redan. Ett hus är inte värt mycket om det inte går att vistas i miljön runt omkring.

Ljuva Magnolia sa...

Klart jag vill hjälpa dig!
Ska maila mitt stöd efter denna kommentar, har redan länkat till ditt inlägg med bild från din blogg i högerspalten på min blogg.

Kram Catta

Rummet för välbefinnande sa...

Åhhh Mari, jag var precis inne hos Carina och såg att du behövde lite hjälp.
Sådana här gånger så känns det som om man rycks bort från verkligheten för en stund....
Alla dessa drömmar, planer och praktiska saker som ska gå i lås. Man kämpar för att lösa allt på bästa vis. Er tanke är ju fantastisk och det kommer ju vara ett otroligt lyft för bygden om man ser det rent affärsmässigt, för om någon kan göra något bra av detta är det väl ändå ni?!

Känns som det är ett spel för gallerierna.

Hoppas nu att det löser sig på bästa vis. Om det nu inte blir ert hus i slutändan ska du se att det kanske står ett ännu bättre objekt och bara väntar på er någonstans.

Lycka till!
Mia

Strandkullen sa...

Hej Mari! Precis som flera andra stödjer jag dig i din kamp, men precis som flera andra här tycker jag att du i nuläget ska tänka en gång till. Är det värt en twist. Kommer dina planer på en underbar verksamhet kunna att bedrivas på en så infekterad ort? Jag personligen hade tänkt att Gud ville att jag ska hitta ett bättre drömställe och därför blev det så här- sen hade jag gått vidare och letat efter andra fantastiska hus! Ibland får man kanske låta ödet styra, så blir det oftast i slutändan till belåtenhet...bestämmer du dig för att kämpa så gör det, men som sagt överväg saken så det inte slutar med större besvikelser! Många omtänksamma kramar från semlan

Gúa sa...

Kära Mari!
Jag förstår din förtvivlan. Om hjärtat säger go for it..så gör det. Men var noga med att inte tanken styr det. Vet inte om du förstår, men alltså, var säker i hjärtat att du vill vara där du kanske aldrig blir "en av dem". Jag har nämligen varit där, och det är inte roligt. Någonting som låter ja, ja, men, är svårare i verkligheten. För där man bor vill man må bra, eller hur?
Jag är ju lite konstig, och tror stenhårt på att livet blir som det ska. Inte alltid som man vill kanske, men oftast är anledningen till det, att något ännu bättre väntar oss.
Jag skickar därför alla mina styrkekramar och mängder av goda tankar att det blir som det ska. Det kommer att göra dig lyckligaste människan i hela världen.

Lycka till, fina fin du, och Grattis till giftermålet!
Stora kramen till er alla...

Vita verandan sa...

Hej Mari!
Blir upprörd när jag läser ditt brev så får det väl VERKLIGEN inte gå till. Jag hade blitt förbaska och arg och ledsen på samma gång. Jag ska skicka ett stödmail till henne. Har aldrig varit inne hos dig förut så nu ska jag kika in.
Lycka till och stort grattis till giftemålet!
Kram Anna

Pysselpalatset sa...

Först och främst ett stort grattis till giftemålet.
Finns knappt ord för hur illa skött detta är... Man undrar ju om inte kyrkan har haft en dold agenda... bakom allt detta. Borde uttryckligen ha stått att man ska bo i församlingen om det nu var det det hängde på... Viss finns det en ansvarsnämd över mäkleri???? En omstart av budgivningen borde allra minst ske. Sedan till politiken... Har man vunnit budgivningen så har man... Sedan finns det väl en klausul att säljaren har rätt att välja.... Jag ska skriva ett stödmail för din sak... Önskar er all lycka...
Sedan kan jag bara instämma med kvinnan som skrev om att bo i ett infekterat samhälle...
Med all sanorlighet så väntar det perfekta huset på er... just runt knuten....Där står det Ert namn på dörren...
Vänligen Jeanette

becca sa...

Hejsan!
Jag blir både ledsen och arg när jag läser ditt inlägg, hur är det möjligt att det får gå till så här, varför ska man få fördel om man bor området? det borde ju ligga i allas intresse att en barnfamilj med så många härligt idéer vill komma och bo i kommunen.
Ett stort lycka till från mig, hoppas att ni lyckas, kram Rebecca.

Plupps krypin sa...

Mygel finns tyvärr överallt och det är nog så att det är svårt att bli accepterad om man inte är barnfödd i trakten. Tänk över om ni vill bo där så det inte blir något ni ångrar. Själv bodde jag i 28 år i en by och var en offentlig person men jag blev aldrig godkänd av "infödingarna". Hoppas du får ditt drömboende även om det inte blir detta huset.
Många kramar Yvonne

Gúa sa...

Puss på dig hjärtat! Och varsågod!
Och säg inte att du är dum, aldrig!
Utan du bara villl så gärna. Jag om nån, vet, precis hur det är..:)
Och inte minst när tillvägagångssättet är så oförlåtligt oproffsigt.
Du ska se att hur det än blir, så blir till ert bästa!
Så är det bara...

Kram igen!...och tusen tack för din hälsning! Jag blev så himla glad..:)

vosges paris sa...

emailed... I just hope they understand English ;)

Vintage House sa...

Hej,
Jag blir bara så ledsen när jag läser ditt inlägg. Måste verkligen kännas så tufft just nu.
Jag kom ihåg att du och jag startade våra bloggar samtidigt och det är så kul att se hur bra det har gått för dig. Så nu hoppas jag verkligen att löser sig och att ni får huset.
Jag skickar ett email till henne.
Många kramar
sandra

Lockeby Gård sa...

Hej!

Man häpnar hur det kan gå till. Jag hoppas det ordnar sig, men tänk efter en gång extra. Det kommer att ta låååång tid innan detta är glöm, kanske aldrig i ett litet samhälle/by. Ni blir de "onda" som flyttar in (ni, barnen). Lycka till och jag hoppas allt blir till ert bästa.

/J

Skattskrinet sa...

Hej Marie,
Jag skall också skicka mitt missnöje angående denna svåger politik. Om man inte ville sälja det till någon utanför samhället varför då sätta ut det? Helt idiotiskt!
Lider med dig. Vi har själva gamla folkets hus och dansbana i en liten by. Vi är nya i bygden och driver vår rörelse i det huset. Kan vara både positivt och lätt påfrestande.
Dont stop the fight!! You go girl!

an angel at my table sa...

Till skattskrinet: Tack snälla du för ditt stöd och fina ord! Intressant att höra era erfarenheter med att flytta in i en liten by.

allt gott!

Mari

Evas Paradis sa...

Fy bubblan vad orättvist. Jag har skickat ett mail nu!
Jag tycker du ska skapa en Facebookgrupp också ... mycket effektivt sätt att få stöd snabbt!
Kram
/Eva

Anonym sa...

Vet hur det är att bo i en bygd där kyrkorna är starka. Man bli aldrig riktigt välkommen. Vi har bott här i över tjugo år, men det hjälper inte. Våra barn har fått höra av grannbarnen att dom inte kommer till himlen för att vi inte är med i församlingen....
som tur är så är dom starka och svarade att dom ändå inte ville dit om grannbarnen var där...
Jag skulle nog tänka flera gånger ifall det vore värt kampen.
Lycka till, vad ni än väljer.
hälsning från anonym i "bibelbältet"

an angel at my table sa...

Till Anomyn: Tack för din kommentar. Jag måste skratta när du skrev vad dina barn svarade på vad barnen sagt. Dom verkar underbara dina barn det var starkt gjort att svara så. Ja, det är synd när barn får höra sådant. Nu är det ju inte frikyrkligt här utan det är ju svenska kyrkan och det går nog lite lugnare till. Här är det nog mest vad lokalerna används till som upprör känslorna.

Åsa Cannerheim sa...

Hej min lilla vän ,vilken jäv....resa ni har genomlidit,har inte vetat ett skvatt ,vi har ju inte setts på hela långa sommaren,å vad arg jag känner mig.
Självklart ska jag ge dig & F mitt stöd.ni ska ju bara ha huset!ni med er kreativitet,vilken succe för resten av byborna !
Vi måste ses ,har tänkt på dig hela sommaren !! kramar Å din lilla matstylist!!

Tove sa...

Nu har jag mailat till den kontakt du angav. Hoppas det kanske kan hjälpa:

Jag vill på detta sätt visa mitt stöd för Mari Eriksson och det hus som hon vann på budgivning. Jag har följt Maris blogg länge, och på det vis lärt känna en oerhört engagerad, positiv människa. Jag tycker inte att huruvida hon är från traktens församling eller inte ska avgöra om hon får köpa huset eller inte. Det låter helt vansinnigt och orimligt.
Jag hoppas att detta mail skickas vidare till ledande politiker.

Med vänlig hälsning och förhoppning om att beslutsfattarna i detta ärende kan tänka om,

an angel at my table sa...

Till Tove;
Tack snälla söta du för att du visar ditt stöd för mig! Det var ett väldigt rart och fint mail som du skrev. Jag blir jätte glad!!!

Allt gott!

Mari

Lily sa...

Jag har mailat mitt stöd för er.
Helt sanslöst är hela historien. Man undrar hur de "tänker"..

Jag hoppas och önskar att allt ordnar sig för er ♥

Varma styrkekramar
Lily

Drömmar och Lycka sa...

Trots det du och din familj gått igenom, glädjs jag av att läsa din styrka och all positiv energi du utstrålar. Hoppas och håller alla tummar och tår att det kommer bli till det bästa för er. kram L

hemtrevnad marie sa...

Hoppas verkligen att just ni får köpa huset, med en sådan drivkraft och kärlek till det redan!
Grattis till giftemålet!
kraam

Vitt hus med svarta knutar sa...

Hej!
Här kommer mer stöd för er sak. Jag har mailat kontakten du angett och hoppas att det ska ordna sig. Samtidigt är det klart att det kan bli tufft att bo där, till en början iaf.

Stort grattis till giftemålet!

Nu håller jag tummarna!
Kram,
Regina

Babette sa...

Que ces images sont belles et fortes en couleurs . J'adore la compote de pommes . Amitiés du Sud de la France . Babette

Line fra huset på landet sa...

Helt enig med Babette her over.. nydelige bildekomposisjon av eplene!! veldig fristende:)
..og så..stakkars dere! Jeg synes SÅ synd på dere når det gjelder huset.
Men når jeg har lest innlegget ditt så tenker jeg også etterhvert at denne bygda virker litt betent. Litt " de vet hva de har, men det skremmer dem hva de eventuelt kan få", og at de derfor velger folk de vet hvem er. Altså fra ygda. Jeg skjønner deg veldig godt at du føler det urettferdig. Spesielt når du har så mange fine planer, og virker så gjestfri ovenfor hele bygda (at de kan komme når de vil).
Kanskje de ikke helt klarer å tro på det?! Men det hadde jo i så tilfelle kunnet felle ned i en kontrakt.
Men er du sikker på at du vil bo et sted hvor bygdas befolkning kan være så vrange og vanskelige ?
Men hvis det er dette du vil, så ønsker jeg deg masse, masse lykke til Mari:)
Varme høstklemmer fra Line

Ingen vanlig dag sa...

Men herre gud vilken jädra historia rent ut sagt. Så får det väl ändå inte gå till! Jag känner för dig fattar att det känns sjukt frustrerande. Jag sörjer också för jag vet att du hade gjort detta hus till en ren och skär dröm. Och det går kanske alla vi andra miste om nu!

Håller tummarna för mötet den 27:e.

/Kristina

Elle sa...

Som utlandssvensk i en liten tysk by, kan jag säga att man först blir "riktig" bybo efter flera generationer.
Att sen flytta till en liten ort under dessa omständigheter är nog inget ni skulle bli lyckliga av i längden. Man kommer länge att se snett på er och ni kommer att ha svårigheter att bli accepterade som ägare till drömhuset.
Ett fint hus är kul, men inte allt. Det runtomkring är viktigt också.

Skulle detta ha skett i Tyskland hade man utan tvekan redan uppsökt en advokat och stämt de skyldiga för deras försäljningssätt. För om ni nu vunnit denna försäljning har ni ju svart på vitt att ni är de som skulle ha skrivit kontrakt. Det är bevis nog för att gå inför domstol här.
(Vet inte hur man gör i Sverige)

Som någon skrev i en tidigare kommentar, händer saker som detta för att något bättre väntar på er.
Vi själva hittade för ett par år ett hus som vi ville köpa. Det körde ihop sig och köpet blev inte av. Idag sitter vi i ett mycket större och finare hus! Den som väntar på något gott...

Jag önskar er all lycka till och hoppas att ni kommer fram till en bra lösning, vad det nu blir.
Kram Elle

an angel at my table sa...

Hej Elle,

Tack snälla du för din kommentar. Alltid roligt att höra vad andra har för erfarenheter. Men jag känner att detta verkligen är drömhuset och sådana hus som jag letar efter kommer inte förbi varje dag. Jag är positiv och hoppas och tror att det bara några enstaka som har opponerat sig angående köpet och att bara dom lär känna oss och vad vi har att erbjuda bygden så ändrar dom sig.

Mari

Elle sa...

Om du känner i hjärtat att det är rätt och har kraften, så stå på dig.
Jag ville absolut inte avråda dig, bara tala om vad som eventuellt kan hända. Bor ju själv i en liten ort där alla känner alla.
Sänder dig all min kraft och hoppas att ni får ert drömhus!!!
Varma kramar
Elle

Romantiska Hem sa...

Har mailat mitt stöd och gjort ett inlägg om det, you go girl! Kram Petra

an angel at my table sa...

Till Petra: Tack snälla du för ditt stöd. Betyder mycket då det kommer från någon som verkligen har förverkligat sina drömmar och är duktigt på att driva igenom projekt. Jag bara hoppas att detta projekt löser sig för mig!!!

Allt gott!

Mari

Angels & Roses sa...

Hej! Läste ditt inlägg. HUR KAN det gå till på det viset? NI VANN ju budgivningen! DÅ ÄR HUSET ERAT. SÅ där kan det bara inte få gå till? Laglig rätt till vinnande bud har ni ju svart på vitt? Inga brev ska kunna ta det ifrån er. Anmäl mäklaren eller ÅÅÅ HUR KAN VI hjälpa till? Sprida detta på våra bloggar så att du får mera stöd? ska vi mail bomba kyrkan och tala om att så här gör man inte. Vi gör allt vad vi kan! Fy attan att man bara ids göra så här mot någon. KÄMPA för det som känns rätt som egentligen är ert!!!! STÅ PÅ ER. GER allt mitt stöd, gör vad som helt! STOR kram mitt i allt!

sandra sa...

Hej! Jag hoppas inte det är för sent, men jag har mailat iväg mitt stöd. Jag hoppas verkligen att ni kommer få köpa huset! Kramar sandra.

The Secret Garden sa...

Sitter här och blir riktigt förbannad!!! Att utnyttja er på det viset! För det är ju vad som hänt..de ville se vad huset skulle kunna säljas för och det var aldrig fråga om någon annan köpare än den från byn, (eller om det nu var grannbyn). Fy fan!

Jag förstår att hela ditt jag är i det huset nu, all planering, du bor ju där redan! JAg förstår precis. När vi köpte den här gården, en privat försäljning som vi hittat genom en annons i lokalpressen...tog det hela 7 MÅNADER innan köpet gick igenom. Men vi fick köpa! Säljaren sa att han valt att inte lyssna på vissa "påtryckningar" han han fått om vilka som skulle få köpa... du fattar säkert vilket läge det var. Vi var försås intet ont anande om detta när vi flyttade hit.

Precis när vi flyttat in gick vi till majbrasan som var på Bygdegården. Vi stod där för oss själva. Klungan med folk drog sig undan...ungefär som olja och vatten. Till slut kommer en bygderepresentant fram till min man och mig och säger: "jaaa... jag måste väl säga välkommen till byn då..... Men bara så ni VET DET så var det en BYGDENS SON som hade velat köpa stället!!!!!!!"

Och så tvärvände han på klacken och gick! Vi stod där som några fån och fattade inte vad det var frågan om. Nu är huset så speciellt, kulturminnesmärkt byggt på 1800-talet med massa kakelugnar och takmålningar bla, så jag skiter i om folk går och hatar mig för att just JAG bor här och inte nån "äkta" människa från byn.
Så kan det gå. Jag ångrar inte EN SEKUND att jag flyttat till huset, men visst, folk i små byar får en ofta att tänka på filmen " Den sista färden" han som sitter på bron och spelar banjo...

Jag tycker att du ska stå på dig om du VERKLIGEN vill bo där.

Lycka till!!!

Drömmen om ett hus på landet sa...

Tänker på dig... Letar själv efter DET huset och många hus har fått stryka på foten för att det saknades DET i slutändan... Vad jag förstår har du hittat just DET i DITT hus. Att sen hanteringen har gått till så man kan gråta..det måste göra ont när tanken är så nära att sätta nyckeln i låset. Dagens Sverige i ett nötskal. Pengar styr. Varför inte bara strunta att lägga ut huset annonsera lokalt och be om ett pris om de nu ändå hade bestämt vilka människor i omnejden som var "godkända". Stå på dig och ge dig inte... Du har ju hittat ditt DET...Kram och lycka till Jeanette

Tidsmästarinnan sa...

Heja Mari!!!
Jag har inte riktigt hängt med men skickar dig och din käre make (grattis!!) massor med styrka och hejarop så det löser sig med drömhuset. Vilket stöd du har fått, vad härligt!

stor kram
Susanne

Linda E. sa...

Håller tummarna för att det ordnar sig :)

skön söndag

Drömmar och Lycka sa...

Hur har det gått för dig? Hoppas så att det ska lösa sig för dig och din familj!

Ha en fortsatt underbar dag! kram L.

Kristina sa...

Hej Mari
Hoppas, hoppas Er dröm slår in, jag har också mejlat in stöd för er.

Kram Kristina

Mrs. Sutton sa...

Mari - I've just discovered your beautiful blog, and I'm putting you straight on my Bloglist! I'm speechless at how grogeous your photography is, and having worked as a Bookings Editor at British Elle, where I booked photographers myself - that doesn't happen often! I will definitely be a frequent visitor. xxx

maría cecilia sa...

Wishing you can make your dream true, Mari!!!
More than one year ago I found for the first time the blog world and found your blog which was my very best inspiration and I visited almost every week... then opened my own blog and visited you and the... don´t know what happened .. but here I am again, so happy to have found you again!!!
greetings from Chile,
maria cecilia

Kristina sa...

Hej Mari
Hur går det för er...?
Kram Kristina

ansku sa...

Hej sötaste Mari,

Hoppas det ordnar sig med drömhuset!! Du är en sån varm och go person, så kan lova att dom kommer at älska dig i "byn".

Önskar dig en härlig höst! Och hoppas verkligen att din dröm går i uppyllelse!

KRAM/Ansku

Susis gelbes Haus sa...

Oh I love your blog... so wonderful pictures..
Kram Susi from Germany/Bavaria

Skänk bort möbler/prylar du inte använder! sa...

Hej ett litet tips till dig;)

iLoveGratis är en sajt där man kan skänka bort prylar och möbler man inte behöver istället för att slänga de. Så om du har böcket, gamla möbler eller vad som helst skänk bort de gratis och enkelt på iLoveGratis!

Är du en student eller någon annan som behöver möbler och prylar till inredningen av hemmet? hitta det mesta gratis på sajten...

Just nu finns det 1000-tals prylar som skänks bort allt ifrån gardiner till soffor, bokhyllor och bilar.

Tipsa gärna dina läsare om sajen:)

http://iLoveGratis.se

Hanna sa...

Spana gärna in min blogg på http://wordsbyme.se. Där hittar du modekollage, foton, livsbetraktelser m.m. Trevlig kväll!

abby jenkins sa...

what beautiful photos! I can almost smell the apples!!

Anonym sa...

hej du har ej bloggat på ett tag..Har du hittat nåt hus..??

Mvh

Eva

MamaKini sa...

Om jeg bare boede i Sverige.. sååå...

hmmm
super blog! Super!

Pozdrawiam

Fräulein Glückspilz sa...

Beautiful pictures!

Anonym sa...

Vous êtes passez un jour sur mon site,et j'avais envie de vous retrouver ! que j'aime cet esprit, nature simplicité et finesse ! A très bientôt. une lectrice de FRance
Nathalie
http://www.brindenana.canalblog.com

Maison Cara de Papel sa...

BONJOUR,
très beau blog,
j'aime beaucoup me promener ici, et découvrir votre monde...
Lisou
Kiss from my PROVENCE in FRANCE

Rummet för välbefinnande sa...

Ville bara kika in för att se hur det går för er. Jag har tänkt på er en hel del sedan det första "hjälp-ropet" kom här på bloggen.
Ibland dyker det upp hinder på vägen, men det behöver ju inte alltid betyda att det är fel och att det aldrig kommer att bli av. Ibland kan det bara vara så att det behövs lite mer tid för det är fler saker som behöver falla på plats. I slutänden kanske det kommer till en ännu bättre lösning än om allt blivit spikat från allra första början. Ja, det låter lite virrigt det här men jag hoppas du kan läsa lite mellan raderna och förstå hur jag menar.
Vissa gånger i livet ställs vi inför större utmaningar och då prövas verkligen tålamodet, målmedvetenheten och förmågan att hålla drömmen levande.
Fortsätt bara se allt framför dig - precis hur du önskar att det ska vara - och sedan tänker du på det med stor glädje, med en övertygelse om att det faktiskt kommer att bli så.....
Ahhhh, nu känner jag att jag behöver sluta innan det blir åt fanders för mycket. Men, de här orden ville till dig idag i alla fall, och jag skickar en stor kram och en önskan om att allt löser sig till det allra bästa för er.
Bästa hälsningar Mia

paperbird sa...

this looks amazing- so very beautiful. I love this place you have created.

Mademoiselle sa...

I fell in love with your blog, beautiful pictures, cosy atmosphere! I like it :-)

Please tell me, where can I buy a carved chopping board like this, I can't live without it! :)

have a nice day,
Anita, from France

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...