Hus till salu i Södertälje

Det är med sorg som vi lämnar huset och alla vännerna i stan för att ge oss ut på nya äventyr. Livet på landet kommer att bjuda på nya och annorlunda erfarenheter. Det känns inte som att vi bara byter hus utan det är en helt ny livstil. Vi ser alla framemot detta med entusiasm. Jag kan fortfarande inte förstå att vi köpt drömhuset. Huset har allt och det gamla är kvar och bevarat. Vackra trägolv från bla sent 1800-tal, stora fönster med handblåst glas, högt i tak, spegeldörrar, vackra kakelugnar, stor trädgård på ca 6000 kvm, stort utrymme att inreda och alla andra fantastiska möjligheter som detta hus erbjuder. Vi flyttar in efter jul och jag är redan i full gång med alla planer och beslut som skall fattas. Inspirationspärmen växer för varje dag.

Allt gott

Mari


12 kommentarer:

-Mia- sa...

Lykke til med salget, det kommer nok ikke bli noe problem, er jo så fint!! Dere kommer til å nyyyyte livet på landet!! Ha en fin helg! Klem

kråke sa...

Jag tar ditt gamla hus direkt;-) Och flyttar gärna in som gäst i ett utav gästrummen i ditt nya hus ;-) Lycka till...har följt dig ett tag och vet att allting du företar dig blir fantastiskt:-)

kram kråke

Line fra huset på landet sa...

Sååå nydelig nytt hus dere har kjøpt!Vakker, vakker allè med trærne dere har på vei opp mot selve huset. Fint at ting ordnet seg og at du fant dette huset:)
Lykke til med flytting og renoveringsplaner. Det blir spennende å følge deg fremover da tenker jeg.
Klemmer fra Line

Anonym sa...

Fantastisk blogg med underbara bilder, men snälla - sluta särskriva! Det heter faktiskt hussurfat och skåpmat t ex... :)

Helena Ljunggren sa...

Åh, det var längesen jag var här inne och kikade. Grattis till nya huset, och vilket hus det är! Grattis!! :D

the shed sa...

Hej, har ju följt dig ett par år. Detta blir spännande, förlorar du en står dig tusen åter..gäller kanske inte bara i kärlek..fast huskärlek får man ju nästan räkna till det, eller hur!? Det nya ser väldigt fint ut, lycka till med flyttningen!
Kram Tina

Anonym sa...

Vilken fin blogg du har! Hoppas att husförsäljningen går bra. Själv har jag bott i Södertälje och bor nu i Rönninge. Kul att det var så nästgårds.
Önskar dig en bra dag!
/Helena

Pixi sa...

ja landet är skönt men nu i snötider känns det verkligen lite isolerat men det är charmen med ,hehe Lycka till!!=)

Designe sa...

Vilket fantastiskt hus ni hittat! Låter spännande! :)

84 kvm mitt i stan sa...

Önskar er en härlig tid i nya huset och stort grattis till detta. Vi har gjort tvärt om, lämnat huset på landet och flyttat in till stan. Stor trivs med det och närheten till allt. Passade oss bättre. Lycka till, Marie

Mimmi sa...

Gott nytt år! Det ska bli så skoj att få följa hur ni renoverar det nya huset :)
Kram

lovisa itsallvintage sa...

ah välkommen ut till vischan.
Det var fint att ha er här idag.
NI kom verkligen med massa positiv energi.

vi får höras så vi kan loppis-shoppa något tillfälle.

= )


Lovisa..
ah du. va har du fått tandläkarskåpet ifrån....
grrr. avis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...