Franska stämningar i KöpenhamnFoto: Mari Eriksson


Här kommer några bilder från ett reportage ur senaste Allt i hemmet Nr 4 som jag gjort tillsammans med min härliga vän Johanna Flyckt. Vi har precis varit på jobbresa i Danmark och det var en vecka fylld med skratt och galna upptåg. En av dom mer dråpligare situationerna uppstod då jag hittade ett ursnyggt gammal rostigt rör från ett element på gatan som jag plockade upp. Glad i hågen gick vi vidare strax därpå blev vi hungriga och slank in på en pizzeria efter att snabbt ögnat igenom menyn utanför. Jag frågade vart jag kunde ställa mitt rör och blev artigt hänvisad en plats där jag kunde parkera min dyrbara last. Vi kom inte särskilt långt in i lokalen innan vi insåg att vi nog hamnat på en av dom mer exklusivare resturangerna i Köpenhamn. Servitören tog våra skamfilade ytterkläder och hängde in dom i en garderob bland handsydda kavajer och sobelpälsar. Vi insåg att det var försent att vända och gå ut. Pizzan som ute på gatan kostat överkomliga 98 kr kostade nu helt plötsligt 140 danska kronor. Vi tittade runt rummet och det var idel välpolerade affärsmän och hyper-stylade kvinnor med handdatorer och figursydda kläder av senaste snittet från Paris. Jag och Johanna kunde knappt hejda ett hysteriskt fnitter. Pizzan var dock den bästa pizza jag någonsin ätit.

Vi körde med två gps:ar den ena inställd på dit vi skulle och denna andra på "uppdrag loppisar". Kolla in Johannas fantastiska fynd på hennes blogg. Hon har redan fixat till, fått upp och tagit bild på sina . Själv har jag inte ens tagit in mina skatter från bilden.

5 kommentarer:

johanna sa...

Hahaha , ja det var soptunnor ,rör mm ingen glamor här inte=)) ...saknar dig redan men vi syns ju snart igen=))) Love you!
KRAM

-Mia- sa...

Stilige bilder! :-) Pizza for fiffen er sikkert kjempegodt! ;-) Forsiden din på siste BOLIGDRØM var NYDELIG, du tar fantastiske bilder, Mari! Ha en fortsatt fin helg! KLEM

Anci sa...

Det låter som en underbar resa !!

Kram
Anci

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Haha, kan föreställa mig hur det kändes att träda in där med ett rostigt elementrör i handen! :oD
Ha en fin söndag,
Lydia

soisses-dasleben sa...

YES i like i like i like - especially the letter on the wall :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...