Köks planeringFoto: Mari Eriksson


Idag hade jag en snickare här för att titta på huset. Vi har nämligen bestämt oss för att skjuta på tunga och tråkiga investeringar som tex bergvärme och istället sätta igång att renovera köket, gästrum, hemkontor, vardagsrum och studio på bottenvåningen. Efter en månad i kartonger har det rosa diset lagt sig och man vill bara komma i ordning.
Visar här ett av mina favorit kök. Det är Josefins härliga kök i Ronneby. Köket var med i Allt i hemmet i augusti förra året.


Allt gott!


10 kommentarer:

Fru Sirlig sa...

Hej igen!

Tack för de fina uppmuntrande kommentarerna hos oss, det värmer ska du veta. Jättekul att ni kommit igång med planeringen av renoveringen. Ja inte är det kul med bergvärmekostnader inte. Vi har gjort borrningen nu iallafall och hostat upp halva betalningnen:)Det blir ju inget synligt resultat, fast vinsten är att vi slipper fula radiatorer förstås.

Jag kikar in igen och ser hur det går. Köket ser verkligen härligt ut!

Kram Heléne

Vintage House sa...

Hej
Vad kul med kök gillar oxå hennes kök...
Vi håller oxå på att renovera kök och jag har en följetong om det på min blogg...
Är precis i startgroparna....
ha en härlig dag
kram
sandra

Line fra huset på landet sa...

Utrolig kult kjøkken! Jeg er heller ikke heeelt ferdig med mitt, og denne stilen liker jeg.
For noen dager siden var jeg hos en møbelsnekker med tegningene mine av en kjøkkenøy jeg vil ha.
Det bli spennende.. ;)
Gleder meg til å følge deg videre:))
Klem fra Line

Anonym sa...

Hej!

Men är det verkligen ett klokt beslut? Älskar din blogg och ser väldigt mycket fram emot att få se hur ni förvandlar huset.

Annika sa...

Vilket härligt hus! Själv hoppas jag på många år med byggande och fixande med vårt hus. Man får se det som en möjlighet att ha oändligt utlopp för både kreativitet och motion nära tillhands. Annika-Mina Nystan

PictureBook Mine sa...

Wonderful.

Hanna sa...

Jag bor i ett hus från 1905 och det har ett systerhus i grannkommunen. Vårt hus värms upp med pelletspanna och det andra med bergvärme. Vårt hus är torrt och friskt och det andra har blivit totalförstört. Bergvärme är modernt och gamla hus kräver ofta något annat. Ok, ni har säkert talat m någon om detta, men jag ville bara dela med mig "omutifallomatt". Synd att förstöra ett vackert gammalt hus.

Johanna sa...

Det köket är såå fint! Är också i planeringsstadiet :)

Anonym sa...

Hej!
Hur kan bergvärme förstöra hus? Vi bor i ett hus byggt 1910. Vi har bergvärme och det funkar ypperligt. Men jag blir ju lite orolig när jag läser sånt här. Hur har bergvärmen förstört huset? vad har hänt?

Ha en bra dag!

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Så utrolig flott kjøkken med nydelige detaljer og innredning:))
Takk for titten.
Ha en fin Tirsdag.
Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...