Byta blöja

 Foto: Mari ErikssonHär byter jag blöjan på min lilla guldklimp. Mobilen är från loppis i Australien perfekt för en latmask som älskar hemgjorda saker. Idag har vi franska kompisar på besök min man var ner till vårat fantastiska lokala bageri och köpte bröd och på delikatessen för att köpa ost. Man kan ju inte bjuda franskmän på Findus färdilagat precis. Annars njuter jag av min bäbis i fulla drag. Han vill helst vara i famnen hela tiden och har börjat le och prata med gurglanden. Mamma tycker att han är väldigt duktig för sin ålder funderar på att skriva in honom vid universitetet nästa termin.

Allt gott!

Mari

6 kommentarer:

sagolika sinnen sa...

Hej! Finaste skötbordet, ja finare kan man knappast få ;) riktigt fint komponerat med blått o grönt o Jag hurrar för den trärena känslan Bilden gav, toppen fint! Grattis till lilla killen, det är väl för härligt med bebisar. Gu så gottit ;)
Kram caroline

Tinas vita bo sa...

Vilket underbart skötbord!!

Kram Tina

Skattsamlaren sa...

Vilken vacker plats för bebisen att få blöjan bytt på :)

Lina sa...

Hej!

Älskar du - liksom oss - gammal och nött heminredning?! Vi har en nystartad blogg där inläggen är fullkomligt PROPPADE med inspirationsbilder, tips och Gör-det-själv (tutorials)! Vi har också en Till-Salu-kategori med väl utvald och helt unik heminredning!
...för de som inte vill missa ett enda inlägg finns vi på Bloglovin! VÄLKOMMEN IN!!!
Ha en kanondag! KRAM // Lina

PS. Gillar du tatueringar finns en något äldre blogg smäckfull av tips, målningar, äventyr och Requests! ;) ...funderar du på en tatuering men inte hittat det perfekta motivet? Tveka inte på att höra av dig! ;) http://liinanonstop.blogg.se

kråke sa...

Underbar hörna för lilla killen:)))

Hoppas ni har det bra och njuter av sommaren och ledigheten:)))

KRam på dig:)

kråke

-Mia- sa...

Dette var et fantastisk nydelig stellebord, skulle gjerne hatt plass til et sånt sted! :-) Ha en super sommer!! :-) KLEM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...