Öppna förskolanFoto: Mari Eriksson
Styling: Helena Skarp
I går var jag och Bebben på Öppna förskolan Flisan. Det var jätte trevligt. Super att det finns ställen där man kan träffa andra föräldrar i samma situation och där barnen kan leka. Det var dock mest storebror 7år som lekte. Han hittade en ny kompis Elsa, 2 år trots ålderskillnaden lekte dom jätte bra.
Jag var även och tittade på en Blocket annons det blev ingen affär men jag träffade en så härlig människa som jag kände var lika galen som en själv när det gäller inredning!!  Det är alltid lika roligt när man träffar människor med samma intresse.

 Allt gott

3 kommentarer:

Tess på Tilda och Mamma sa...

Det finns inget roligare än när man hittar någon som sig själv.Har varit på många öppna förskolor med barnen, det är verkligen socialt för stora som små. Ha en bra kväll./Theres

Johanna sa...

Ja, öppna förskolan är verkligen toppen! Dagar när man inte orkar så mycket kan man som sagt gå dit och träff andra i samma situation:)

Kram Johanna

Anonym sa...

Men Du Skruttan Bruttan, Du var lika häääärlig Du! Underbart när man hittar själsfränder som vet exakt vad man pratar om!!:-)

Jag åkte till jobbet med ett stort stort leende och berättade för alla jag känner att det minsann finns fler typer med nördiga klippböcker om inredning!!hahah :-)

Näe, vi får väl ta det där fikat nästa vecka och nörda lite mer!!!Jag hör av mig!/ hälsn Loppistanten & Pisan Puff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...