Sökes snödroppar

 Finns det någon i vårt avlånga land som kan tipsa om vart man hittar snödroppar? Jag har hört att det ska vara lättare att få dom att etablera sig om man planterar dom "in the green" men det är svårt att hitta. Någon som vet vart man kan få tag på några i Mälardalen. Jag har börjat att så smått fixa i trädgården. Jag fick massor av fantastisk ölands kalksten av underbara Helena. Jag och killarna jobbade nonstopp en helg och lastade nog ett ton sten . Hämtade sten körde hem och så tillbaks. Mina småkillar börjar bli riktiga grovarbetare. Bebben tyckte därremot att det var mindre roligt att mamma hade förvandlats till fanatisk lastbilschafför i stenkrossbranchen. Men nu är dom iallafall på uppfarten redo att läggas på plats. Som jag tänker mig ska dom läggas vid västra gaveln där jag vill skapa en härlig örtagård med rosor och örter runt en stenlagd uteplats.

Här är en liten del av alla stenar vi släpade hem. Tack igen gulliga Helena.

Allt gott

Mari
3 kommentarer:

Jane, Lyckliga Hem sa...

Vilka underbara stenar!!!
Vilken gåva :)

Trevlig helg!
Jane :)

LandHausLeben sa...

Om Sverige från Österrike inte så långt borta, skulle jag skicka dig några! Men jag tror att det långa inlägget, det skulle inte överleva! Vad synd!
Jag ska hålla tummarna för att du får vad :)
Kärlek, Carmen

an angel at my table sa...

Tack snälla gulliga du Carmen!! Jag börjar drömma om att vid natten inbrott utrustad med pannlampa gräva upp några någonstans... Allt gott Mari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...