Klematis


Foto: Mari Eriksson

Jag har inte haft sådan tur med klematis har satt ett tjugo tal men egentligen har bara två tagit sig riktigt bra. Den ena är denna Hagely Hybrid. Jag vet inte vad jag gör för fel. Tycker att jag planterar dom efter konstens alla regler. Kanske är det denna odlingssäsong som dom alla kommer att tas sig. Andra bilden visar min Romantika som verkligen trivs. Denna rabatt är grävd med grävskopa av min käre trädgårdsbonde som hjälper mig ibland och ligger i skyddat söderläge med sol hela dagen.

Allt gott från ett frostigt Enköping

4 kommentarer:

Sweet Pea sa...

Gud så mycket fina bilder.
Ha en bra dag.
Kram Petra

Fröpåsen sa...

Va jobbigt det är när vissa växter inte riktigt vill, men grattis till de två som blivit bra! Det finns ju så många sorter av klematis och lyckas man med dem kan man nog ha blommor nästan hela säsongen. Det tycker jag är kul att det finns både vårblommande och höstblommande sorter. Jättefina bilder.

Charlotte Göransson sa...

Vilka enastående vackra! Jag har envisats med att sätta mina två enda på en klättrig plats i en av rabatterna. Får nog blir husväggen i år. Här bråkar nordan ofta och våren kommer sent. Men gilla läget är läget ;-)

Mvh,

http://lottasskaparkraft.blogspot.com

Ingvill Egeli sa...

Oj! Inspirerende, du er dyktig!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...