En trädgårdsförebild

Älskar denna norska cottages garden som tillhör Helen Fredholm! Kanadensiska rosen William Baffin mot husfasaden. Gången upp mot lusthuset först fullt med lila allium och senare vita digitalis för att sedan låta daggkåpan helt ta över! Lusthuset med romantiska rosor som klättrar på utsidan. Jag blir väldigt inspirerad av denna kvinna. Digitalisgången har jag tänkt att jag skulle försöka testa i min egen trädgård och rosen William Baffin tillbringar sitt första levnadsår som en lite 30 cm pinne vid mitt hus. Så jag är väl inte riktigt där ännu men hoppet är det sista som överger människan. Drömma ska man...

5 kommentarer:

Pilgrim sa...

Ser ljuvligt ut! och drömma bör man annars dör man!
Kram Hélena

Inger sa...

Helt bedårande! Jag har tyckt att William Baffin är lite väl färgstark, men den kanske skulle kunna gå hos mig också. Finns ju inte hur många härdiga klätterrosor som helst.
Kram

an angel at my table sa...

Pilgrim: Ja här drömmer vi i kubik vill jag lova!

Inger: Jag hoppas mycket på William Baffin. Jag har inte sett den i verkligheten. Hoppas inte att jag tycker att färgen är för gräll!!! En annan maffig ros jag jagar är John Cabot har sett så fina bilder på den!

Inger sa...

John Cabot tycker jag är ganska intetsägande. Då är Henry Kelsey finare. Den enda kanadensiska klättrare som jag har är John Davis och den kan jag rekommendera, även om den växer svagt i början.

Ingvill Egeli sa...

Enig, dette er et stort forbilde!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...