Öppen trädgård hos migFoto: Mari Eriksson

Jag går nu och väntar på att rosorna ska slå ut!!! Nävorna står i sitt första vackra flor och idag slog vallmon 'Pattys plum' ut i sin fantastiska färg. Men jag väntar otåligt på att alla rosor ska slå ut. Allt är ju lite sent mina pioner brukar blomma till midsommar helgenNågra rosor har redan slagit ut. Här ser ni i tur ordning den starkväxande rosen 'Hurdals rosen' som fullvuxen ros stor som syrener, underbart doftande 'Furlingsdurft', vackra och härdiga och stora 'Wasagaming' till sist storblommande 'Nevada'.
Idag vill jag även passa på att bjuda in dom som vill att komma på öppen trädgård hos mig Tisdagen den 7 Juli kl 12-15. Jag vill gärna också varna att vi inte alls är klar med alla projekt så ha överseende med att vissa delar av tomten är katastrofala!!!

Ni hittar oss i Vallby 1 mil söder om Enköping. Adressen är Mari Magnusson Vallby by 8 Enköping. Lämna gärna en liten rad om ni kommer så vet jag hur många som kommer.
Välkommna!
Mari Magnusson

9 kommentarer:

lisashus sa...

Så mycket vackert du har i din trädgård!
Hoppas att du får många besökare!
Lisa

Kolonilotta sa...

Oj vilka vackra rosor du har!
Mina har inte slagit ut ännu men det är massa knoppar i år och inget besök av rådjur ännu så jag tror jag får behålla alla.
Helt fantastisk trädgård du måste ha!
Jag har planer på att sätta många fler perenner och buskar de närmsta åren framöver.
Hoppas du hade en fin midsommar!
Kram Susanne

Inger sa...

Jag skulle mer än gärna komma, men tyvärr går det inte. Några av bladen på 'Nevada' på sista bilden är lite "strimmiga", jag har flera rosor med såna blad, vet du vad det är? Imponerande vilken koll du hade på min trädgård. Lycka till med Öppen trädgård!
Kram

Gitte sa...

Tak for din søde kommentar på min blog. Du har mange dejlige roser.
Held og lykke med din åbne have.

Gitte

Trädgårdstid sa...

Åh, så gärna jag hade kommit, men har varken jobb- eller semesterresor till Stockholm inplanerade den dagen...
Kram
Elin

Rost och rädisor sa...

Så mycket fin blomning du har. Måste bli alldeles fantastiskt med ännu fler rosor till på köpet.
Hade ju varit hur kul som helst att hälsa på om det inte varit sådär 50 mil emellan oss. Håller tummarna för att ni får uppehållsväder.
Kram Anette

Jenny sa...

Vad mycket fint! Jag har också pattys plum men kan bara se en knopp, den står väldigt illa till vid en ros som buskat ut sig över den. Den är himla fin!!!

Ingvill Egeli sa...

Så sanselige, helt fanastiske bilder! Du er så proff. Kult!!!!

Mejrams! sa...

Så mycket vackert du har och trädgården ser så härligt frodig ut. En mil utanför Enköping, då får jag hoppas att du har en öppen trädgård någon gång då jag besöker min syster som bor utanför Enköping. Hälsn från Blekinge!/Merja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...