Fint besök i trädgården


Foto: Mari Eriksson


Idag hade jag öppen trädgård och det var så kul att träffa alla glada trädgårdsintresserade människor som kom. Många trevliga samtal om det man tycker är så kul. I morgon ska jag hem till gulligt par som kom idag det ser jag verkligen framemot. Trädgårdsbesök är det bästa jag vet. Sedan som kronan på verket kom King of Garden själv - Claus Dalby förbi på eftermiddagen. Tänk vilken ära att ha honom i min lilla trädgård. Det var så otroligt trevligt att träffa honom. Någon som man har följt och beundrat så länge. Det var som att träffa någon man känt länge. Vilken varm och rolig person. Tack Käre Claus du gjorde verkligen min dag. Detta trädgårdsmöte kommer jag leva länge på! 
Allt gott mina söta bloggvänner!

Mari

12 kommentarer:

Inger sa...

Aha, är det där han är!
Det var som tusan.
Kram

an angel at my table sa...

Jag sa att han måste åka till dig!!!

Mia sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Nette sa...

Hvilken fin have I har! Jeg ved jo godt, at du har lagt kommentarer på min blog, men jeg har aldrig nået herind på din blog før. Det kan nok være at jeg fik trykket på linket på Claus Dalbys blog, da jeg så billederne fra jeres have. Hvor er den fin og stemningsfuld. En flot kombination af roser og dejlige gammeldags stauder. Meget cottageagtigt. Claus Dalby har et usædvanligt talent for at finde de gode haver.

Jeg har heller ikke helt kunne undgå rosenstråleplet i år (de mørke pletter). Jeg har sprøjtet en enkelt gang mod svamp, men det blev nok gjort for sent. Vejret har været koldt og fugtigt i år, og det er ikke lige noget roser bryder sig om. Alligevel har de blomstret som var det en lyst i min have, og mange er på vej mod en lille pause, før de går i gang igen.

Isas Trädgård sa...

Åhh så roligt att få besök av Claus - dessutom handlar hans inlägg i dag om din trädgård så hoppas att många hittar hit till din vackra sida från hans blogg !
Fantastisk klängros du har och dina fingerborgsblommor glömmer jag aldrig !
Ha det så gott !
Kram/Isa

lisashus sa...

Så roligt och spännande med en öppen trädgård! Extra kul att få besök av Claus förstås!
Du verkar ju ha en underbar, gammaldags trädgård! Rosor och pioner är favoriter hos mej också!
Lisa

an angel at my table sa...

Nette: Vad kul att du hittade hit! Jag älskar din trädgård och inspireras mycket av dig! Allt gott Mari

Isa: Jag blir glad att du kommer ihåg mina digitalis från förra året när jag hade lite av en invation. Åh vad roligt jag ska genast gå ut och kolla på hans blogg!

Millas Trädgård sa...

Så trevligt med finbesök i din fina trädgård☺
Allt gott!
Milla

Millas Trädgård sa...

Så trevligt med finbesök i din fina trädgård☺
Allt gott!
Milla

Frk. Anemone sa...

Jeg så din flotte have via Claus' link - hvor er der bare fint og hyggeligt hos dig :)
Ulla

Trädgårdstid sa...

Hej Mari! Läste Claus blogg tidigare idag och bara kände på mig att det var din trädgård det skulle handla om redan när jag läste att personen hade köpt hans Drivhusbok :-). Såå kul att se din "have" med hans ögon också, den är ju fantastisk! Håller med om att Claus är supertrevlig, han har verkligen ett genuint intresse.
Och som sagt, rosenbågen är overkligt snygg...😊
Kram E

Ingvill Egeli sa...

Grattis med besøk, och jag er säker han var imponerad!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...