HöstanemonFoto: Mari Eriksson 

Nu när hösten är här njuter jag av mina höstanemoner. Det kan bli riktigt stora ruggar av dom på vissa ställen kommer jag behöva flytta dom och dela inser jag nu. På tv stäck tittar jag på min nya favorit "Big Bang Theory" fattar inte att jag missat denna kultserie innan. Håller på att fixa en post där jag lägger ut bilder på alla mina rosor ska bli kul att se hur många sorter jag har. Allt gott Mari


7 kommentarer:

hagen vår sa...

Hei!
De er så utrolig flotte. Her blomstrer de minimalt. Ønsker meg noen store rugger. De står nok på en plass som de ikke loker.
Ha det godt! Anne

Inger sa...

Fint, och gillar färgen på din stol. Tidigare hade vi vår port i denna nyans. Ska bli kul att se din roslista, själv borde jag uppdatera min.
Kram

lisashus sa...

Så vacker denna dubbla höstanemon är! Har sett den hos en granne här, men själv har jag ju de vanliga - ljusrosa, enkla! Denna får jag nog skaff - så fin den är!
Kul med alla dina rosor!
Kram
LIsa

Kjole Pynt sa...

Hello !
Wonderful pictures - and we - me and my family - always love "Big Bang Theory" ... because my son is a little bit like Sheldon. We have a lot to laught about this.
Best regards ! Eva

Trädgårdstid sa...

Varje gång jag ser bilder på höstanemon (särskilt så fina som dina) så vill jag bara gå rätt ut i trädgården och stirra ner mina egna lite grann. Jag älskar när de bildar ruggar, jag har inte riktigt det hos mig. Än.
Kram
Elin

Min plats i solen sa...

Höstanemoner är så vackra.Trädgårdens tuffing på något vis. :) Och "Big bang theory" är helt underbar. Stor favorit här hemma. :)

Ta hand om dig Mari.♥

Kram Lotta

TANTE GRØN sa...

Fantastisk smukke og stemningsfulde fotos af en højt elsket sensommer staude.

Grønne oktoberhilsner fra Nordjylland

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...