Adventskalender





 Foto: Mari Eriksson

En av mina första poster 2006, kan ni tänka er hur länge jag har haft en blogg (!!), är fortfarande min mest sedda poster. Här kan du se den. Den visar den adventskalender jag gjorde åt mina 2 och 4 åriga söner nu är dom 11 och 13 år. Nu är det mer för min lille 3 årige stormvind. Så jag tänkte att jag skulle visa hur kalendern ser ut i år för även om dom är äldre nu så uppskattar dom fortfarande och är nyfikna på vad mamma ska hitta på i år. 
Nu ska jag göra pastasallad till ett helt handbollslag av hungriga tonåringar.

Önskar er en fin adventshelg!

Mari

 

6 kommentarer:

Meta sa...

Nej men Hej! nu hittade jag tillbaka till dig det var längesedan jag kikade in till dig. Ny dator och en massa krångel gjorde att allt bara försvann. Sååå glad jag blev. Gillar verkligen din blogg och känner mig så hemma här.
Nu kommer jag in ofta till dig igen
Ha en fin och skön Advent
Kram Meta

Inger sa...

Snyggt! Blir lite nostalgisk när du pratar om hungriga tonårspojkar.
Kram

Min plats i solen sa...

Vilken vacker kalender du har skapat Mari. :) Jag tokgillar din härliga kreativitet och jag förstår att barnen längtar efter att se vad du fixar till varje år. Och kalendern du visade i ditt blogginlägg från 2006 var lika vacker den. Du visar verkligen att det enkla kan vara det allra vackraste. :)

Kram på dig och ha en fin första advent♥

Trädgårdstid sa...

Hjälp så fin - både denna och 2006 års variant! Jag har aldrig gjort några paketkalendrar, och hade jag haft en så här fin så hade barnen ALDRIG fått öppna paketen eftersom jag hade velat spara den som den var till nästa år, hahaha!
Kram Elin

Jacob William sa...

I love winter white. So beautiful.

________________________
American Actor HD Wallpapers

gerry smith sa...

There's a lot of folks that I think would really appreciate your content. HD Wallpapers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...