Glöggmys


Foto: Mari Eriksson Fotografi 

I går hade vi kära vänner från Södertälje här på glöggmys med familjerna! Vi åt gott och diskussionerna gick höga. Alltid lika trevligt att ha Er här! I år har jag verkligen gått 'all in' med juldekorationerna. Det är så kul att binda kransar och min ljuskrona är jag allra stoltast över. Jag köpte den tjockaste ståltråden dom hade på min lokala byggmarknad och en bra tång. Slog den tre varv och böjde till ändarna så att den satt fast sedan gjorde jag en till fast lite mindre. Därefter band jag ihop dom två med en tunnare ståltråd. Sedan var det dags för att binda fast enkvistar med samma tunna ståltråd. Jag fäste också ljushållare i den undre kransen. Hur enkelt som helst! Lämna dock aldrig ljusen utan tillsyn och blås ut dom när dom närmar sig enkvistarna.

I år satsar jag verkligen på julen det är så roligt att binda kransar, göra blomster arrangemang och dekorera så att det blir julstämning i varje vrå! Fattar inte varför jag inte gör detta varje år. Har tom hängt upp ett mindre träd i taket (!). Min man undrar om jag inte fått tomtar på loftet!

Jag vill önska er alla en fortsatt härlig adventstid!

Kram Mari

13 kommentarer:

Rost och rädisor sa...

Mycket stämningsfullt och välkomnande. Den lilla granplantan så besårande och bra jobbat med ljuskronan!Som hämtat från blanka inredningstidningen!
Allt gott
Anette

Maribel sa...

Så fint du gjort.
Ha det gott / Marika

Inger sa...

Vitt och grönt, snyggt!
Kram

Meta sa...

Jättefint en idé att stjäla. I år blir det minimalt här ensamma och har så mycket med nya stugan just nu.Målar brädor så det stänker om det som ska sättas upp när mannen är hemma igen.
Ha det gott på andra advent
kram Meta

Min plats i solen sa...

Härligt att go all in med julkänslan och dekorationer. Så fint Mari! :) Och vilken energikick att njuta av glöggmys tillsammans med nära och kära. :)

Ha en fortsatt fin julmånad!

Kram Lotta

Elisabeth sa...

Underbart vackert ! Finstämt och riktig julkänsla :)

Ha det så bra !

Elisabeth

Uouo Uo sa...

thx

شركة تنظيف بالرياض




thank you

حراج السيارات


thank you



احلى سينما

Meta sa...

Kikar in för att önska dig en GOD JUL i rusket
Kram Meta

American Actor HD Wallpapers sa...

I have no words. It is perfect. Thank you for sharing.
*Smiles*

Min plats i solen sa...

Kram på dig Mari. Jag hoppas det nya året har börjat på allra bästa sätt. :)

Kram Lotta

gerry smith sa...

Great article, HD Wallpapers

Uouo Uo sa...



great work

تصميم مواقع




amazing

شركة تنظيف بالرياض




good job Beautiful! :)

حراج السيارات

HD Wallpapers sa...

Awesome work. Just wanted to drop a comment and say I am new to your blog and really like what I am reading. Thanks for the share.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...