Favoriter i sommar trädgården

Foto: Mari Eriksson


En tulpan som kämpar i den silvriga rabatten men silverarven ger ett gediget motstånd. Syrenen heter 'Michel Buchner' och är en underbar dubbel ädelsyren med  vackra rosalila blommor jag verkligen kan rekommendera. Älskar dess färgskiftningar och längtar att den växer sig stor. Jag brukar klippa bort utblommade blommor så stimuleras ny tillväxt. Liljetuplanerna  som växer framför rosen som jag också just tappat namnet på vet jag inte heller vad dom heter. En gissning är 'Holland chic'.

4 kommentarer:

lisashus sa...

Vilka ljuvliga längtansbilder, och vi har ju allt framför oss!
Dina tulpaner är otroligt vackra!
Kram
Lisa

Jeannett Fruergaard sa...

Hvid lyserød og sølv er så fint sammen, jeg har også planlagt et nyt bed netop i de farver i år. skønne tulipaner du viser, vi må håbe at de giver en fin genblomstrig i år.

Trädgårdstid sa...

Suck, du tar så vackra bilder att man nästan dör... Blir så glad att se din syren, jag tror nästan det är samma som en som vi har. Men den har bara blommat med någon enstaka blomma sedan vi skar ner den helt för några år sedan, men nu har den varit orörd i minst två år så jag hoppas att detta är året då den exploderar av blommor igen :-) Ska lägga namnet på minnet, den är i vart fall väldigt lik!
Kram Elin

Ingvill Mydland Egeli sa...

Dina bilder er bara jättegoda!!! Du er en mester.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...