Mina tulpaner
Foto: Mari ErikssonNere vid köksträdgården blommar dessa skönheter som förra året hade en hemsk grällig färg men nu i kylan har dom en super läcker färg. Kan tulpanerna ändra färg i olika temperaturer? Det verkar så! Nu när det är så kallt har man nästan inte lust att vara ute i trädgården så jag fortsätter att planera min Englands semester i sommar. Tack Inger för dina fina Englands tips. Berätta gärna om fler Engelska trädgårdar ni besökt !!! 
På eftermiddagen måste jag dock släpa ut mig och gräva ner några klematis som jag råkade köpa i fredags.
En vit med vita ståndare  Clematis 'Mary-Claire' som kan bli 3 m, en prisbelönad Clematis 'Vyvyan Pennell' fick också följa med hem på grund av dom stora lilarosa blommorna samt en klematis från Estlands klematis kung Uno Kivistik Clematis 'Rahvarinne' stora blåvioletta blommor som blommar sent kan bli upp åt 2.5 m hög.

Allt gott!

Mari

4 kommentarer:

Jennys Vita Villervalla sa...

Ljuvlig färg! Får mig att tänka på bubbelgum! :)
Ha en fin helg!
Kram
Jenny

Anita sa...

Oh Mari, those soft pink tulips in front of the white fence look gorgeous! I should plant more tulips this autumn.
Have a wonderful week-end!
Best wishes
Anita

HWIT BLOGG sa...

Ja det var en läcker färg! Kanske dom fick sig en frostknäpp med tanke på färgen...har inte tänkt på att de kan ändra färg.
Klematis är ju en favorit, har hittat en italiensk dubbel variant som är sååå läcker. Man kan aldrig ha för många i trädgården :)
Ha en skön tisdag...
Kram från Titti

Madelief sa...

Your tulips look beautiful! Wishing you a good time in England!

Madelief x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...