Sommarens bilder Del 2


'Valdemar'


 'Drottningen av Danmark'


'Duchesse De Montebello'


 'James Galway'


 'James Galway'

Foto: Mari Eriksson


Fortsättning av sommarens bilder. Så kul att titta på bilderna från i somras och  planera vilka förbättringar jag ska göra nästa säsong. Vilka växter som ska flyttas och vilka perenner som ska delas. Rosa rosen i förgrunden är Austins 'Mary Rose' och den stora rosa buskrosen i bakgrunden är 'Drottningen av Danmark'. Här ser ni också mammas nya hus med byggställningar. Det är första året son 'Valdemar' nådde upp till toppen på ställningen. Nu väntar jag bara på att han ska fylla upp den också nästa år. Jag måste dock försöka få till vindskydd från nordan längs med tomtgränsen i norr. Det är bara åkrar på andra sidan vår lilla dunge och vindarna får fritt spelrum. Jag funderar på ett högt staket gjort av armeringsmattor med grova stolpar emellan och samt att plantera vildvin med jämna mellanrum som efterhand ska klä in den. Det är ca 40 eter tomt gräns så jag måste försöka få till någon budgetvariant. Någon som har några tankar? Det är ju i norrläge med buskar och höga träd som vildvinet måste växa. Inte dom bästa av förutsättningar.

Allt gott

Mari

3 kommentarer:

Sabelhagens Olivlund sa...

Åh så vackert! Du har alla mina rosfavoriter där, känner att jag saknar dem:). Får nog se över en liten beställning till landet framöver:)
Ha en fin söndag
Kram Maria

Jannibele sa...

Nydelig vakkert. Så delikat og romantisk. Det gjør godt å ta frem sommerminnene på denne tiden.
God søndag.
Hilsen Jannicke

Toves trädgårdsdrömmar sa...

Vilken vacker trädgård! Helt i min smak :). Är jättesugen på att inhandla en Valdemar. Försökte få tag i den förra året men den var tyvärr slutsåld. Kanske provar lyckan till nästa sommar igen.
Mvh Tove

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...