Butiksägare sökes

Foto:Mari Eriksson
Styling: Louise Sareld


Va, nu ramlar ni väl baklänges i stugorna hon bloggar två gånger samma vecka! Men jag har ett litet meddelande att förkunna. Jag har nämligen fått en förfrågan av ägarinnan till en av stockholms bästa dansk- fransk- shabby- vit inredningsbutiker nämligen- Ambiance. Nu är det så att Inger som ska flytta över pölen närmare bestämt till kalifornien och vi är ju inte alls avundsjuk, nejdå! Hon vill nu lämna över sitt skötebarn till någon som känner lika passionerat för inredning som hon gör. Är du intresserad av att ta över en väletablerad inredningsbutik i centrala stockholm hör av dig till mig eller Inger själv.

Det händer en massa spännande saker i vår lilla bloggvärld inget är sig likt. Vår allas spets och snor har flyttat till mama. Grattis Helena jag är bara förvånad att det inte har hänt tidigare! Ingen kan förmedla livet med småbarn som du kan. Min bloggikon Yvonne på Yvestown ska flytta till vårt lilla land Sverige. Inte utan att man blir lite stolt och en smula förvånad att någon vill flytta hit. Det är väl den djuptrotade svenska jantelagen som spökar antar jag. Vi bor i ett förbaskat bra land!

Visar mitt vardagsrum idag, stylat för att ge småbarnsföräldrar huvudvärk. Naturligtvis har jag inte det så här på riktigt men snyggt är det.


Today I am showing you my livingroom styled in a way that will give most parents to small children a headache. I am also asking if anyone wants to take over a well established interior store here in stockholm. Called Ambiance. The owner is moving to The States to California. Lucky her.
One of my absolut favorite bloggers Yvonne at Yvestown is moving to our little country. And that makes you proud beeing swedish. That someone chooses to move here. Even if we suedes have a problem with self esteem you realise when you live in different countries that this is a very good country to live in. Climate could be better but apart from that you can have a very good life here.

30 kommentarer:

Julia sa...

Mari...vilken dröm det vore. Butiken är underbar!

Vackra bilder som alltid. Har försökt maila över bilder till dig ett par dagar men utan att lyckas. Hoppas dagens mail kommer fram.

Kram

fingerspitz sa...

Ingen huvudvärk här inte, så där ser det alltid ut hemma hos oss...

Hoppas ni får en bra helg.

Randi sa...

Vilken tur att jag inte har småbarn ....*fniss* för jag vill njuuuuta av dina bilder utan obehagliga konsekvenser! Ser underbart läckert ut!
Ha en riktigt skön helg!
Kram Randi

Mrs M. sa...

I can't read..but the pictures are so nices !

molly's heaven sa...

Oj, håper hun finner den perfekte til å overta:)

Selvfølgelig har vi det sånn HELE tiden;)

johanna sa...

Heej
Ja jag får huvudvärk för här det lååångt ifrån stylat idag=) Tre påsklediga barn=)
hoppas du får en mysig lördag med din goa familj
kraaam

Lella sa...

Så mycket trevlig info! Ambiance är ju en superfin butik, hoppas rätt person tar över den.
Gillar din sista mening. Min vännina med tre blöjbarn slet sitt hår när jag visade henne bilderna på din blogg. Ska nog be henne läsa detta inlägg....eller inte;o)
Ha en skön helg i solen så ses vi om några veckor.
Kram

Anonym sa...

Joho, jag tror visst att du har det så där fint. Jämt!

Mimmi sa...

Väldigt fint! Jag brukar också ta fram saker på bordet vid fotografering! ;) Vilken dröm det vore att ta över den butiken, till och med en lantis som jag vet vilken det är...
Kram och ha en mysig lördagskväll!

Julia sa...

Har du fått bilderna nu? Bad en vän skicka dem.

Kan bara inte förstå varför mailen inte kommer fram till dig...

kram

bagateller.se sa...

Mm, njuter av dina fina bilder och ditt snygga vardagsrum! Gör inget alls att jag trillar av stolen, av 2 inlägg under samma vecka!

Och hade jag bott i sthlm - då hade jag nog tagit mig en regäl funderare på Ambiance... Kram Terese

Erika sa...

Så fint vardagsrum. Älskar dina bilder, du är verkligen bra på ditt jobb :-)

Erika
www.alfridashem.blogg.se

vosgesparis sa...

How may of us will have those white vases at home you think? I do as I really like them';)
tilll next time

Anonym sa...

Ett tips! Tänk på att inte särskriva inredningsbutik, butiksägare och småbarnsföräldrar. ;)
Underbara bilder som alltid!

an angel at my table sa...

Tack anonym för tipset det värsta är att du inte är det första att påpeka detta. Och jag verkar inte lära mig!! Men jag lovar bättring!

Erika: Tack dina ord värmer! Alla vill ju vara bra på det man gör och det är så kul när någon uppskattar det man gör!

Bagateller: Kul att du gillar mitt vardagsrum.

Julia: Tack för bilderna jag har fått dom!

Mimmi: Visst är det en fin butik.

Lisa: Bra att du förstår.

Lella: Vi ses snart!

Molly: Det hoppas jag med.

Randi: Njut på bara!

Fingerspitz:Tack för din kommentar.

Carrie sa...

Oh I love the bold geometric prints with all of the white!

En inredoholic sa...

Så vackert vardagsrum.. vilka kontraster! Fantastiskt!!


Må så gott!
Kram
Jannice

Jennyshemochharmoni sa...

Vad kul det skulle vara om någon bloggare tog över :) Underbara butik! Härligt att få se en bild från ditt vackra hem. Jag tror visst det ser ut jämt ;) Ha en bra vecka! KRAM

LantlivsAnette sa...

Jasså där får man höra..hon ska sälja Ambiance..hon är så himla gullig,jag är alltid in där då jag är i S-holm...modigt att flytta så långt bort..
Vilka fina bilder du alltid visar..man blir imponerad..men så är du ju också en jätte duktig fotograf..
Ha det så bra Kram Anette

Helena /Franska Liljan sa...

Hej, vilken underbar blogg du har. Fantastik inspiration!

Får jag länka till din blogg? Välkommen att besöka min blogg och lämna gärna ditt svar där!

Funderar även på att delta i bloggträffen den 25/5! Det vore trevligt!

Helena /Franska Liljan

lyckoskatt sa...

ok. är ditt soffbord till salu? jag vill nämligen ha det... eller köpa det. :) gissar att det är gammalt och inte finns i någon affär av idag... suck.

livetpåfyran sa...

haha alla småbarnsföräldrar lever väl i en tipp topp värld...

Jag bor ju i södra delen av svea rike men vilken dröm(och mycket jobb) att få ta över Ambiance...

Ha det härligt! Kram Pia

Anonym sa...

Jätte fin blogg det här! Men jag måste bara svara på en kommentar här: Hur orkar du bryr sig om några särskrivningar kära Annonym? Tänk att folk tycker sådant är viktigt att påpeka. Det är ju en lättsam text. Känner du dig duktig när du får påpeka sådana småsaker? Jag tycker det är så töntigt! Det är väl bättre att folk får uttrycka sig och inte hindras av massa skrivregler?!? //Pernilla

Anonym sa...

Förresten, nu såg jag att jag själv lyckade virra till en mening. Hur orkar du bry dig Annonym skulle jag skriva... //pernilla

an angel at my table sa...

Pernilla: Gulligt av dig att ta mig i försvar. Det värmde!
Kram Mari

SimplyGrove sa...

Lovely blog!!!! All of your images are gorgeous:)

Sylvie sa...

Wow. What do you think of asking the owner of Ambiance if she wants to buy Blossom Home? It's my little vintage shop in Los Gatos, California that I'm selling.

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇免費A片,AV女優,美女視訊,情色交友,色情網站,免費AV,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,成人影片,情色網A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖

Anonym sa...

情趣用品,情趣,情趣商品,A片,AIO交友愛情館,AIOAV女優,AV,A漫,免費A片,本土自拍,自拍,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,色情影片,情色網,色情網站,微風成人區,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片區,成人圖片,成人貼圖,成人文章,成人小說,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080中部人聊天室,080聊天室,中部人聊天室,080苗栗人聊天室,苗栗人聊天室,免費視訊聊天,免費視訊,視訊聊天室,視訊聊天情趣用品,情趣,情趣商品,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,一葉情貼圖片區,情色論壇,色情影片,色情網站,微風成人區,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人文章,成人小說,A片,AV女優,AV,A漫,免費A片,自拍,UT聊天室

underbaraclara sa...

Vad kul att trilla in här och hitta så många av mina favoritreportage från tidningarna. Snyggt jobbat. Själv inredningsbloggar jag till viss del, men jag är mer av den färgstarka sorten :D

Mvh Clara

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...